Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
99% govana na političkoj sceni treba da se posloži u jednu šolju i da se pusti voda...
Pa po dosadašnjem iskustvu, ne možeš biti postavljen na funkciju u naš državni aparat ako nemaš krimi dosije :P
Trakoristino maslo .. zna se odavno
ne, nasi politicari su casni i posteni, ovo je laz! ko ako ne politicari, teta iz granapa?
nemoj ni ti Bosiću tako napadat lojalne i drage političare. pa nije lako biti političar na ovom nesigurnom Balkanu. ne zna se šta će biti u budućnosti, pa znaš ti čo'eče koji je to stres biti političar??? a još se Mile ugojio u zadnjih nekoliko godina, pa mora čo'ek pazit na svoje zdravlje, misliti na svoju penziju, plaćati najbolje doktore... nema tu ništa čudno
a moj Bosiću, najslađe su tuđe pare, šta se čudiš. a još ako ih ima puno. pa Šojić je davno rekao: "velike pare uvek su tuđe"
dodo rusi ti se piramida :) bas mi te je zao :) jeste li i njegovu spedicju pretresli ??
...jok, štitio ih savo piljar...