Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodiku i njegovim članovima porodice, te tridest najpoznatijih ajduka očekuje zapadnjačka CRNA lista,, blokade svih računa i zabrana kretanja po EU. Zbog toga je Mile ronhil, prenervozan. Žulja ga Kipar i ko zna šta već. A, Srbija će morti da posluša EU!
_"Bosić je istakao da će podržati samo one kredite koji će se iskoristiti za otvaranje novih radnih mjesta i koji će moći u budućnosti biti vraćeni." Kredit je zlo. I ako treba da se napravi pozajmica, onda to treba pametno i iskoristiti. Budžetske rupe i kriminali se ne bi smijeli začepljati kreditima. Zna to Bosić. _"Zbog kritika koje su upućene na račun potpisivanja ugovora sa Islamskom zajednicom u BiH, Bosić je rekao da je RS prvo potpisala ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom, zatim je uslijedio ugovor BiH sa Svetom stolicom, te da je logičan slijed bio i potpisivanje ugovora sa Islamskom zajednicom." Ovo je opštepoznato, ali bilo je važno duduku izmisliti šerijatizaciju BiH i izmisliti vjerku diskriminaciju. Uvijek se služi samo lažima.
A Bosića prevare... Ovakvim komentarima kupuje pluseve u Federaciji. A što skuplja pare za Radovana Karadžića, to niko ne spominje-
Pljuje po Dodiku, to loži vijerne Klix-ovce islamske vjerovispovjesti, većinom nastanjenih u Federaciji. A slični sklopovi ga vide kao nekog ko će umjesto Mile sjesti na tron republike, i da će da uzdigne muslimane u RS
svi oni u jednu pusu..........
Vuk dlaku mijenja, ali cud nikada. Al eto, ove trenutne "SDS dlake" su ipak dobre za BiH... :)
Haha. Budala do budale.