Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska Zlatku!
Koja ba smjena? To je DOGOVORENA PRIČA IZMEĐU ZLATKA I DODIKA, kako bi skrenuli priču sa pravih tema: siromaštva, korupcije, pljačke, kriminala. NE PADAMO VIŠE NA ŠUPLJU. U oktobru će biti konačan KRAJ SDP-a, kako je to i najavio rahmetli Nijaz Duraković
ovde je u pitanju nesto drugo,nasi politicari bez obzira kom narodu pripadaju namjerno prave neke krize vlasti samo da bi narod zaboravio na bijedu i jad do kojeg su nas oni doveli svojim vladanjem,lopovlucima i lazima.ovo se zove \"igre bez granica\"BiH politicara.granica ce bit tek kada narod pocne umirati od gladi,sto nije tako daleko.
covjek ga je zvao ovaj se nije pojavio , izjasnio ili bilo sta slicno ... prima redovnu i masnu platu i obavezan je da dodje na sjednice koje se sazivaju... nije se pojavio ... ne volim zlogumdziju al nije nista lose napravio , jer se oni degenerici iz dodkive ekipe u zadnjih 10 godina ovako ponasaju... ne zele drzavu NEK O.D.J.E.B.U IZ NJE...stvar je u tome sto gnjide poput njih ni u srbiji nisu dobrodosle samo to srbijanci ne govore na glas .
Mićko i Zloćko.....popustite sa predizbornom.....smorit ćete se do izbora.
Da TO nece predstavnica srpskog GENOCIDNOG naroda \"Ana Trisic - Babic\" FOTELJU Zlatka Lagumdzije POSTO JE NJEGOVA ZAMJENICA ?!!! Napomenuti DA JE DOTICNA CE*TNIK VOJVODA takodje DIREKTOR TIMA ZA INTEGRACIJU RBIH-e u NATO i ona je INICIJATOR PODJELE VOJNE IMOVINE NA ENTITETE koji nikada ranije nisu bili jedan od USLOVA da RBIH-a udje u NATO !!! Ovo sve JAKO sm*rdi na PODVALU u kojoj i SAM LGUMDZIJA MOZDA UCESTVUJE !!! Sta je sve u POZADINI SIGURNO ce se razotkriti i to USKORO!!! Bosnjaci i patrioti RBIH-e NISU NAIVNI KO TO SU BILI 1992 , to trebate SVI JAKO DOBRO ZAUVIJEK ZAPAMTITI ! Vjeruj srbinu i izdajicama samo kad su pod crnu zemlju !!!
Pustite Dodika svasta on prica
Bu.ala je svako ko je pomislio da je to moguće
Ma mijenjajte ga, ...bo vas on, ništa dobro nije ni uradio za ovu državu!!! Pokrao pare od čovjeka na samrti: http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/99377-Adila-Zulfikarpasica-dok-umirao-opljackali-Lagumdzijini-najblizi-saradnici.html
Cini se BiH unitaristi Boga moliti da pobijedi SDS koji i sa ratnom prosloscu predstavlja manju prijetnju cjelovitosti BiH od Dodika. Kakva zemlja paradoksa.
mozete li se vi iz RS odluciti jeli se BiH raspada i nema joj povratka i da je to pitanje vremena kad ce se raspasti ili ce te i dalje da budete \"umijesani\" i zabrintu pri vladavini BiH koja ocito i dalje postoji..;) tj onda kad vama odgovara.
Naravno, u narodu je potrebno stvoriti prividan sukob Zlatka i Dodika, kako bi oni ispali zaštitnici svojih naroda, a zapravo iza cijele priče stoji DOGOVOR NJIH DVOJICE, kako bi se na jeftin način pokušao spriječiti neminovan krah SDP-a u Federaciji i slabljenje SNSD-a u RS-u. NEĆE MOĆI OVAJ PUT, narod više nije ovca, da ga vozate kako vi mislite
Naravno da ne, rekoh ja maločas, ko još sluša što Dodik priča??
Naranvo da nema... Sta trebamo biti zemlja koja podrzava rat i stradanja???? Dodik je danas samo odlucio da privuce medijsku paznju sa svojim glupostima...
Meni nije jasno samo sta je sporno sa ovim??? Covjek je podržao ešto što bi trebao svaki normalni covjek da podrži. Ah da, mi ovdje pričamo o Dodiku koji i nije normalan.