Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S ovim svjedokom nema sta da prica Jadovan , sad ce citav svijet da vidi s kakvim šugavim posrbicama mi živimo ....
Potpisujem.A za komentare koji “PROLAZI FILTER CENZURE” probajte sami pa cete se uvjeriti.
monstrum pisopija i ubica, na slici je pravi vampir!
izgleda da samo genocidasima smjetaju komentari, znajte da ako se zabrane komentari na ovom portalu to bi bio dokaz da je cisto c.etnicki sajt i da je fasizam koji ovdje upravlja!!! a svje uvrijedljive komentare treba brisat!
http://www.youtube.com/watch?v=HT8Aj65WEas&feature=channel
slazem se sa Apelom o ukidanju ovog foruma , jer je ogavno citati sta se sve ovdje pise i na koji nacin se komentarise Dozvolu za komentarisanje dati samo iz oblasti nauke i kulture pa ko voli nek izvoli
ODMAH VJESAT.
pa krv nije voda.....vuce....
bosnjaci su sami krivi sto ne daju i sto cekaju da se da revizija tuzbe protiv srbije!!! kad se zna je da presudu sabotirao tihic preko softica(softic je dobio dobre pare za to), da srbiji ne bude presuda ko glavnom krivcu za genocid u srebrenici, majke srebrenice i sve ostale zrtve srbije i ratka mladica su automatski trebala dat zalbu za presudu srbiji i tuzit opet srbiju i trazit odstetu! u svakom slucaju majke srebrenice trebaju pod hitno dat javno izjavu da je tadic persona non grata (nepozeljan) da prisustvuje 11-og jula ceremoniji u srebrenici! razlog glavni je da ON LICNO cuva ratnog zlocinaca ratka mladica vec vise od deset godina! to svak zna pa i haski sud zato i ne daje ultimatum srbiji i tadicu za isporucenje ratka mladica!
a i ovi srbi lafo mrze turke a sve im cipke idu u tursku na more hehe
monstrum kakve crkva proizvodi svako 50 godina. u crkvi il si monstrum il pedofil.
ovo je samo dokaz da nasi politicari jedu go vna i nista ne rade. normalan narod bi radio i danima i nocima da dokaze nesto sto je veoma lako dokazati. skrivis sudar i kazes ne ne ti si sam udario u stub nakon sto sam te ja gurnuo u taj stub. bosnjaci su krivi i za sve ostale granate koje su pale na sarajevo od kojih je ranjeno i poginulo ko zna koliko civila. bosnjaci su krivotvorili mladicev glas kad je rekao gadjaj velusice tamo nema mnogo srpskog zivlja. samo mi zao sto ne pricaju srbi da su ih bosnjaci razvalili bombama po srbiji i srusili im sve mostove.
I ptice na grani znaju (tko je) da su srbi pocinili masakar na Markalama, ali samo oni isti \"ne znaju\" hehehe, sto*ka genocidna!
kamo puste srece da su bosnjaci posjedovali te tenkove o kojima on govori ne bi oni imali sansu da gadjaju grad.branioci sarajeva su bili bez teskog naoruzanja sto su srbi znali.zar je magarac zaboravio kada je prijetio muslimanskom narodu nakon proglasenja samostalnosti.citiram njegove rijeci;\"ne mojte da mislite da nesto sa ovim dobijate,muslimanski narod nema naoruzanje da se odbrani a time ce svoj vlastiti narod odvesti u pakao i nestanak\"zavrsetak citata.ovim unakrsnim ispitivanjem porice sam sebe sta je rekao.ocito da se on pitanjma brani ali cinjenice govore drugo.svaki razuman covjek bi to uvidio zar ne.
cuj dr. Dabic hahahahhaha, prdahahahha meni jos uvek smesno hhahahahaha kakav konj ROFL