Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto li autoru ovog teksta znaci---- tzv.Hrvatska koalicija--- Srbi nisu-- tzv--a muslimani ni pogotovo. To je samo jedan od dokaza da Hrvati i njihovi politicki zahtjevi trebaju da idu u samo jednom pravcu,a to je fed.jedinica,da nebih bili tzv. Mlati se prazna slama od strane vecine politicara koji namaju nikakve sanse za unitarizaciju BIH. Stanje u BIH je u svakom slucaju jasnije nego prije ovih izbora. Srbi imaju identicne stavove u pogledu na buducnost BIH i RSa. Hrvati su od poslije rata prvi put ujedinjeni u istim ciljevima(ako zanemarimo sveprisutnog na FTV I BHRT S.Kukica,manji broj svecenika i zanemariv broj intelektualaca).Kod SA POLITICARA ista politika samo se poneki igrac zamijeni,sve u svemu, moja je pretpostavka da situacija u BIH NIJE NIMALO SJAJNA.
Babo Adem Boric iz Bihaca, veliki SDA ublehas progurao perjanicu sinovca za novinara, kupio stan, podebljao Rajfajzen bankovni racun pa se sad moze lajati za zvijezde. Ti su mi uvijek bili najmrzi: oni sto su htjeli biti pankeri a tata im radi u Ministarstvu finansija, pa onda kaz izfuraju furku za koji mjesec zaposle se u istom ili slicnom ministarstvu. Ja hipik i panker a babo mi zamjenik premijera USK. Lovely. Zato Faruce: prosetaj malo....
I na kraju da dodamo, Je.ba.li smo jeza u ledja.
haha, idi Rukfa brate...tekst vrhunski, pozdrav iz Bihaća:)
hmm Ljubić i da je pobijedio onda bi sa njim u koaliciju ušao Čović. To je sve sračunato još prije izbora a HSP je prevarena stranka koja bi služila samo u slučaju neuspjeha HDZ-a. ............................................... Ps.Stavi ba malo bolju sliku.