Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imigranti iz Matoka ne mogu boti. U Maroku je standard 2 puta veci nego u Bosni i Hercegovini. Maroko nije u ratu. Ovo su beskicmenjaci koje hoce da nista ne rade, nego da primaju socijali i stancaju djecu...ne ide to vise u Evropskoj uniji
@Sprzo307 Ide kako ne ide.
@Sprzo307 Imigrant je sinonim za "doseljenik". Osoba može biti imigrant i iz Amerike, Australije, Papua Nove Gvineje ili Maroka. Riječ koju tražiš je "izbjeglica" i tu se slažem, ne može biti neko izbjeglica iz Maroka s obzirom da im je društvo po mnogo čemu uređenije od ovog našeg u BiH.
IZMJENJENI NAZIV BOSANSKI BROD U BROD JE OD ONIH KOJI SU FOČU PREKSTILI SU SRBINJE,DONJI VAKUF U SRBOBRAN,LUKAVICU U SRPSKO SARAJEVO PA SKENDER VAKUF U KNEŽEVO.ONI HOĆE DA UBIJU BOSANSKI DUH I PRETVORE U NEŠTO ŠTO NIKAD BILO U ETNIČKO SPRSKO I KO DA NIJE BILO DRUGIH NARODA TU.
@dijamantbeha To je tvoje mišljenje. Tvoje je da poštuješ odluke legalnih vlasti. Bosanski Brod ne postoji.
Glumili jadni ležaj na točku
Imigrants go home!
Sad će reći ...ovako je i naš narod za vrijeme rata išao u EU.
A di ce ti ljudi? Vise po osovinama buseva...plivaju preko hladnih rijeka...zasto? zarb im je zemlja tako usrana da se nece boriti za nju? Nije cudo sto su Britanci uzeli u 19. vijeku pola Azije pored ovakvih boraca za domovinu. puj!
Vala ja bi ih pustio Kad su vec izdrzali ispod autobusa do hrvatske
Amortizeri iz Maroka
karadzić svo vrijeme ložio bosanske pravoslavce da je rs država i na kraju pobjegao u srbiju i živio pod lažnim imenom, dok ga nisu uhapsili kao dzukelu i poslali na doživotni zatvor
Gdje baš u Bosanski Brod, čudi me da nisu Bosansko Novi.
Ulovili Hamuša.