Kažu da to predviđa poplave
0
Bosanska Gradiška: Lisica se udomila u vikendici
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast sto ste je pustili 99% ljudi bi je ubili bez ikakvog razloga
pustili je...bravo
"Kazu da to predvidja poplave" Takodje kazu i da je to jedan od prvih simptoma bjesnila.
Lisica je u svjetskim metropolama još malo pa domaća životinja...
a od kada to lisice ili lisci jedu hladan sirov proklijali krompir ?
Sve je simpa, ali nešto baš ne vjerujem da su je poslije pustili. Lovci tražili liju oko rijeke Save, samo da bi je slikali pa poslije pustili. Što su je onda hvatali ovom šinterskom hvataljkom? Aj ba, to ni dijete iz obdaništa ne bi povjerovalo. Prije će biti da su je poslije foto sešna lijepo ubili i oderali, zbog čega su i krenuli u lov.
kako je to lisica PROBILA plafon? mae gerijem?
Možda je to Lisac Lijan kad kaže, citiram: "kupuj srcem" ?
i kod nas se 12000 krvoločnih zvijeri udomilo po ulicama sarajeva, požderali sve mačke i manje pse, pa sad navaljuju na djecu i starce. ova priča s lijom je simpatična, mogao se snimiti video i staviti na YT i bilo bi za dva dana milion posjetilaca. hajde stavi sliku tri stotine kerova lutalica koji usred bijela dana marširaju ferhadijom?
Ma hajde "ja" koja se to Lija zove Sebija ?
bila je to Lija Sebija
Ako je lija ušla u napušteni prostor, onda bi to mogla biti pustinjska lisica