Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pored tebe Uimiananetreba nam abdestana!!! (Nisi ti kriva bona što si muslimanka, pitaj Nemanju Kusturicu za taj slučaj)!
Citam komentare i ibretim se. Umihana, tebi puno srece u borbi s vjetrenjacama. Na zalost, zemlja u kojoj zivis je zemlja u kojoj se dise, radi i uvijek za nesto bori. Odgovorno tvrdim da je islamofobija prisutna. Svi koji drgacije kazu su nedovoljno informisani. Stanje u Malmö-eu predstavlja stanje svakodnevnice u jednom gradu, a nikako ne predstavlja generalno stanje u jednoj zemlji. Kada je rijec o obicajnom pravu u svakoj zemlji diljem svjeta su prisutne razlike izmedju gradova.
UMIHANA VRATI SE U SANDZAK
POLAKO- POLAKO SVE VISE MUSLIMANA U EU. AFERIM!!!!
Meni su svi rekli njemci austrijanci i italjni da da bosancima nemaju problema tj to sam cuo od ljudi iz SADa svi tvrde d su arapi turci itd najgori
Sta mene označavate hahha
mislim da ona priča gluposti.sa ovakvom njenom politikom će biti probavljena brzo.ne treba se vaditi na to da je bosanka.bosanci su ovdje vrlo poštovan i priznat narod.moja kćer je dipl.profesor i nikad se nije srela sa ovako nešto sličnim.
UMIHANA NE DAJ SE SESTRO, PORUKA BRACE MUSLIMANA! NECEMO POTURICE PRODANE DA NAS PREDSTAVLJAJU, NECEMO SDPEDERE... NECEMO OVE UDVARACE I DODVORACE VLAHADIJI I SOKADIJI... NECEMO, SELAM.
Kad moderna zena koja nije umotana ko sarma, koja je edukovana, koja je naucila jezik, koja je u politici prica o diskiminaciji i islamofobiji? Pa nije isto ti takva i ona gamad koja dolazi sa istoka! Ccc
ja ne znam kakvi bi to balkanci bili da imaju ovoliko stranaca u svojoj zemlji.šveđani im dali šansu za život to neki zloupotrebljavaju.ako nekom daš stan i socijalnu pomoć da ne bude gladan.daš mu školu da uči jezik autobusni kartu i ljekarsku pomoć i to sve đžabe.sad recite kakvi su šveđani.mislim da su previše blagi i humani.
Uša balinkuro. Još malo i njima će puknuti film. Jačaju im desničarske skupine, a sve to sto vi teroristi tražite još i jos prava. E skočit će vam na nos. A i ti ćeš nešto zasrati kso i ona alkoholičarka i niga u guzicu. Balinkuro.
Made in Sandžak... not Bosna...
Za većinu svjetskih muslimana ti NISI muslimanka...hajde da pitamo sve te milione arapskih muslimana da li si ti muslimanka...da osjetiš njihov RASIZAM I RAZNE FOBIJE
kapitalizam je u svojoj zadnjoj fazi i razvoja u ekonomskom smislu vise nema daljnjeg napredka, pa tako ni novih radnih mjesta! I to sve zbog pohlepe za profitom,sto je sasvim prirodno za svakog dvonsca, i naravno nova ide era automatizacije.Znaci otkazi,nema novih radnih mjesta,plate se smanjuju.Znaci taj sistem se mora urusiti i pitanje je samo hoce li ili nece NAZZIJi uzeti kontrolu?Ja mislim da hoce.I to oni pravi nazziji hitlerovske skole a ne ovi sadasnji ligt pederi
Rašovići se bore protiv islamofobije. Šta sve neću pročitati u životu.
ŠTO? JE LI ZABRANJENO POTURČITI SE? TO SU NAŠI PRECI URADILI, I MI NE MOŽEMO DALJE!
@poturicalaznibosnjo2 Ništa nije zabranjeno, samo je čudno. To bi bilo kao da imaš Aldijanu Karadžić ili Mehu Miloševića.