Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa pomozite vi, kod nas narod samo ceka da neko drugi pomogne, a nikad oni sami nista ne poduzimaju te kukaju
@Studentica sto bi to ona morala pomagati iskljucivo ljudima iz nase drzave? pomaze djevojcici koja je pripadnica nase vrste, to je dovoljno.
Fakat covjeka zna prica pogoditi... kad znac da je ovakvih slucajeva sve vise i vise i u samoj bosni.... pune su mi oci suza, srce mi ubrzano lupa, samo kad se sjetim ratnih desavanja kod nas kako je nama bilo!
imam prijatelje u americi koji su bosanci i hoce da usvoje dijete iz Bosne. U Sarajevu su im rekli da je lakse da usvoje malog kineza nego bosanca. logika, j.... te
Medina - way to go. Cestitam. Popravio mi je dan ovaj clanak kad sam ga procitao. Ponosan sam na tebe ( nadam se da ovo ne shvatas pogresno ). Amin neka ti se dobro dobrim vrati. Pozdrav od staaarog kolege sa faxa.
Jeste vi pogan narod.Osudjivati osobu jer pomaze nekome.
Genije jesi li cula za veliko slovo,tacku,zarez.Moj ti je savjet vrati se u osnovnu skolu da ponovis gradivo gloopacho.
Zemlja hadzija i vjernika a djecu dijele na nasu i njihovu.Bas ste uzor.
@ Prava Medina Ne vidim razlog da se nekome pravdaš. Tvoj život je tvoja stvar i ti radi ono što misliš da je ispravno,a ne ono što misliš da bi drugima odgovaralo. I ja pomažem ugroženim ljudima,djeci,siromašnima. Dajem koliko mogu i kad mogu. Pomažem svima bez obzira koje su vjere,i iskreno pomažem više muslimanima jer sticajem okolnosti,zadnjih par godina živim u FBiH i zaboli me kad pročitam šta pišu o srbima,a nisu svi srbi isti,po ovim portalima i vjeruj da mi radi takvih nikad nije palo na pamet prestati i dalje pomagati i muslimanima i hrvatima i srbima. Eto,toliko od mene.
Klix.ba se preuzeli clanak bez ikakvog odobrenja s moje strane i naravno su pogresno sve preveli. Naime, u originalnom clanku, ja sam navela da je moj otac bio logisticar, mada za sve one koji se bune, moj otac je prve godine rata i bio na prvoj liniji, ali zbog loseg zdravalja je preuzeo ulogu logisticara. Klix.ba je takodjer pogresno preveo moje angazman sa unicef-om, koji je poceo na moj prvoj godina faksa. Ko kome pomaze, svi mi u svom zivotu nadjemo nacina da pomognemo. Oni koji me poznaju, vrlo dobro znaju da ja pomazem svoju porodicu vec godinama, te da kroz svoj volonterski angazman takodjer pomazem i ostale. Meni je samo tuzno koliko vas je tako ogorceno da odmah popljujete sve i svakog. Svak ostavi nesto u amanet, a ja znam sta ostavljam . I to je samo moje, moj nacin kojim zelim zivjeti ovaj zivot. A bog dragi mi je svjedog koliko sam ja pomogla i pomazem. Svak sebi. Ja vama svima zelim Sretnu Novu godinu.
medina, sjecam te se samo po dobru. I sama si se jako napatila da završiš fakultet. Drago mi je da si sada u mogućnosti pomoći drugima. Još mi je draže da to i činiš jer je to rijetkost. Sve najbolje želim i neka ti se svako dobro duplo vrati
@Zena = Mediha De bona ohani malo sa komentara da i mi malo nesta napisemo :)))))
@Zena jbt jes ti nepismena bogo dragi pa vidis li ti to bona more bit si debela bubuljucava klempava pa palamudis ovdje idi bona obrazuj se skini se sa sapunica i uradi nesto sasobom takve ko ti nebi tako ni strujnim kolom sestre mi haj razguli gnjido shta si ba ljubomorna na pametnu curu jel ko ti je kriv kad si paglu
U Liberiji za 4 eura dijete ima čitav mjesec hranu i školu, zato je dotična otišla tamo!
Nismo ni mi u mnogo boljoj situaciji bolje da je pomogla nekome od nase djece
Moja komsinica od raznih pomoci i donacija kupila nov stan:)
Dragi ljudi, malo je onih koji ce napraviti takvu zrtvu i koji imaju takvu volju da se odluce da odskoluju nekoga od 10 godine zivota pa do kraja studija. Ljudi u Africi zive na takvoj egzistencijalnom rubu da bijelom covjeku iz Bosne koji samo gleda njihov zivot preko malih ekrana je nepomljiv. Da svojim ocima to nisam vidjela ne bih vjerovala. Ono kroz sta prolaze nasi studenti se ni u kojem slucaju ne moze porediti sa problemima djece . Svaka ti cast Medina!!!