Povodom Dana Evrope
0
Bosanci "trčali u Evropu"
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta se trka zove.....trka u robovlasništvo.....trebali ste potrčat u Atinu,na maraton...policija bi vam društvo pravila....ovo se zove....kud li goniš BiH.....pravac u nepoznato.
AGAINST \"Everybody Draw Mohammed Day!\"No other society has such a record of success,uniting in an equality of status,opportunity and endeavour so many and varied races of mankind.The great Muslim communities show that Islam can reconcile elements of race and tradition. If evr the opposition of the great societies of the East and west is to be replaced by cooperation,the mediation of Islam is an indispensable condition(H.A.R. Gibb, WHITHER ISLAM, p. 379)
jesu ovi u zelenim majicama boshnjakistanci? vrlo mudro! nek zna rulja za koga ce navijat.
ovaj na cetvrtoj slici u bijelom skroz lijevo mi je pravo sexy :)))))))))
U pogresnom smjeru trcite...Treba te se okrenuti za 180 stepeni i trcati u Aziju...Nema nista od Evrope, lazu vas... previse im je i njihovih MUDOSA, a ne da jos uvoze vas...
Svaka cast Biljo :D Dobra si (bila) :D
Brko brkane moj omiljeni krkane
lol jest ih uhvatilo na prvoj slici svi na jednoj nozi i to lijevoj
ma trali su u p.m. a ne u evropu. niko vize nema.
4 km nije bas puno, al sve u svemu odlicno, svaka cast !
je li 518 musko ili zensko?
da li neko zna koje je najbolje vrijeme bilo trcanja?
Vi mazlimani mozete samo u Aziju da otrcite. Tamo i pripadate.
dobrih tipova na prvoj slici ouuu
znaci trcali ste u pravcu Srpskog Sarajeva...tamo je Evropa da ste krenuli prema Zenici...nikad ne bi stigli u Evropu!!!