Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ja sam nažalost dočekao je sam... dečko mi bio druga smjena a kako stvari stoje izgleda da je ostao i treću raditi... još ga nema... :(
ja se probudio kontam negdje na kafu otici ali kako kad nemam ni marke u dzepu!!!!bilo je fino sinoc par sati zeze ali danas je ona surova stvarnost sto muci mnoge nas,sta i kako u 2013 god.????
FESTIVAL SUNDA I ALKOHOLA
sretna nova je.be.m vam sta.ru
Šta su vam to "Bosanci i Hercegovci"? Jel to neka pasmina konja? Ili ste mislili reći Bosanci? Pa tako kažite, da vas cjeli svijet razumije.
nije @jeo već @fuj ne znam odakle mi jeo u glavi hahah drži još
u prijedoru su dobre zemske stvarno :)
I dalje se mrzite... Nadam se da ce vam 2013 biti gora nego ikad a i svaka naredna, dokle god se mrzite nacionalisticki retardi!!! A ostalima Sretna Nova Godina i Sve Najbolje!!!
Nije zoster za svačije moždane vijuge
@Fuqara slazem se,ne zbog paganskih obicaja,svako ima pravo da slavi sto hoce.Meni nije jasno STA se to ima slaviti u ovakvoj zemlji.Stanje je i ekonomski i sigurnosno i moralno i na svaki nacin katastrofalno.
koliko jadan moraš biti da slušaš Zoster i Skroz za doček Nove Godine hahahahahahahah, treba da se slavi a onaj pjeva Nisam Jeo ahahhahahahaahh
slavimo to sto kasnimo za ostalim zapadno europskim zemljama po 30 godina e bjedo jadna i kukava..
@Fuqara Decko popij nesto smiri se ;)...Eh da i procitaj neku knjigu pa vidi sta su sve paganski praznici i nemoj se iznenaditi ako nadjes u Islamu iste...Ostaj mi zdravo!!!
MUZIKA ISPRED BBI-a JE BILA KATASTROFA.KAO DA JE SAHRANA BILA
Pameti nikad dosta.
Sarajlije jesu odbrojavale zadnje tri sekunde koliko je prikazano na displayu, loše loše loše :-((((((
LJUDI SRETNA VAM NOVA...ako ste slavili neka ste ako niste neka niste... al bez obzira na sveee ne vidim nista lose makar jednu noc proslaviti i opustiti se malo...pa akobogda bice bolje!!! :) uhhh sto sam poranila...