Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glasali za Ramiza Zmaja a za predsjednika dobili poglavicu Baketa I.
mozete pljuvat po Bakiru koliko god hocete i meni udarat minuse,al mi je drago sto je pobjedijo
upravo tako. idiotima je nedokazivo sta je znacaj glasackog listica.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovo je glupost isto kao i Ice Bucket Challenge - raja ne znaju stati kad treba, ovo je nekad bilo simpatično, a sada je degutantno. Valjda raja hoće svojih 0,0000005 min slave
Pobjedu dobili za Hemisku,majicu,ceker sa 1/2kg Đezba, Đezba !!
Vidi maznuli mi licnu
"Posro" se na Bakira Izetbegovića http://youtu.be/wsbVbXnlIoI
Bakir Gušter.
Ovi likovi su vjerovatno prvi koji na interneto pozivaju na veliko bošnjaštvo, srpstvo i hrvatstvo. Ovaj što je napisao da ne glasa za kandidate "genocidne tvorevine" vjerovatno ima rođake u Njemačkoj koji mu često šalju novac, za Tursku navija kad god stigne, a ISIS mu je omiljena turistička destinacija (sve genocidne tvorevine).
Džaba ste glasali. Bit će kako se oni dogovore, a ne kako ste vi glasali!
Yeah legalize it!!!
Nas narod je stoka.
Ovo je žalosno! Svi se žale na političare i situaciju, a kad dođu izbori ovako se ponaša. Ovakve osobe bolje ne zaslužuju. Debilizmu nikad kraja!
Naravno da ćemo glasati, ovo je naša država i radi se o našim životima!
Tito Tito da mi je znat bili plakao ili se smijao kad bi ovo sve vidio
Nekad bilo zanimljivo, sad je sve u tome ko je ludji. To sto ce se manipulirati ovim glasovima, nikom nista. Zale se nema posla, daj da imam za kafe, cigara, kladaru da odigram i ja sam sretan. Kad pocnu razmisljati kud ce dalje i o svojoj buducnosti, onda ce poceti razmisljati i o buducnosti drzave.
a jesmo glupa nacija..........
A za koga su srbi, hrvati i bosnjaci glasali?
Sve za lajk na fejsbuku i komentar "hahaha aaj brate najludji si". Tuzno.
meni mrsko bilo otici glasat, al sad kad bolje pogledam, mogao sam i ja koji crtez nacrtat
Glasao si ti ...glasao za lopove i ove sto unistavaju zemlju 20 godina, samo sto ti nisi toga ni svjestan jarane, sta mozes bosanac si nisi covjek pa slabo kopcas.