Odluka Evropskog parlamenta
0
Bosanci i Hercegovci bez viza u Evropu
Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj narode zasitili ste, zelite hljeb nad pogacom. Strpljenje vidjecete, vozovi su davno prosli za nekadasnje prilike.
šta je to \"bosanci i hercegovci\"???? valjda ste htjeli reć BOSANCI???? zionisitiički medij....šta drugo očekivat nego desinformacije i nove podjele
Beogradjanin 07.10.2010. u 13:44 Iskrene čestitke svim stanovnicima BiH, bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost, na ukidanju viza za EU. Ovo je mali korak ka približavanju prema EU, ali svakako veliki korak za sve gradjane BiH. ----------------------------- Beogradjanin, nevjerujem ti i da golom guzicom sjednes na uzarenu platu.
malo morgen si isao u italiju. Vracali su vas iz Njemacke u Hrvatsku a rat nije bio ni zavrsio.
Sta sad treba vas pustiti da nam konkurirate ovdje:):):) Bujrum ima posla...... Neznam ljudi ali ja nista nevjerujem dok ne dodje crno na bjelo a onda raja fatajte se Evrope.
NI SUDBINA ME NECE VRATITI !!!!!
PRODAJEM STARE SULNARE, POVOLJNO.
hehehehhe jeste opiceni, nezna se ni ko pije ni ko placa heheheheh drago mi je da mi roditelji mogu doci bez da ih hajvani dole u ambasadama odbijaju jer nemaju na sparnoj 15000 eura, nego samo 10000 eura poz
Nemiri u Svedskoj .....
hajte bujrum svima koji mogu izaci iz bosne....
9995 podjela.....jos samo 5..:):)
Izvini Zagorec, nisam te prepoznao. \'Siroki\' jel\' to ijekavica, ekaviza ili ikavica? Ili mozda \'mjesano\'?
Ti si mene malo pomijesao s nekim, buduci ja nisam Srbin, tako da ne mogu biti ni poturica(ili sto god to bilo sa akcentom na turski). Drugo, \'vredi\' i \'napred\' jeste ekavica, a niti jedno lingvisticno podrucje u BiH (narocito Hercegovina!) je ne koristi, niti je ikad koristilo. Nije mi bas jasno sto si htio reci za ikavicu, konstrukcija recenice ti je potpuno nakaradna, sto takodjer nije karakteristicno za Hercegovce. Trece, losa ti je asocijacija, a na tvoje se primitivne ispade ne obzirem, ionako tesko da se iko u Listici moze utopiti.
oni su vazda i bježali u nepoznatom pravcu, ne bi im bilo prvi put da bježe ;)
Ma vidi se da si ti neki informiran lik, cudo jedno. Imas li jos kakvih zakljucaka i savjeta?