Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seeerbima nece kisa padat jer dodik neda oblacima preko svoje granice,dzaba salju kisu iz federacije rekao je dodo na jednoj obletnici zamazan krmenadlom,seerbima ugrozava vitalan interes😂😂😂😂😂
Sta ocekuje krajisnike?
Otvorite bunare,eto kise
Padat će kiša , ponesite kišobran
U BIH žive Bosanci, Hercegovci, Hrvati, Srbi, Bosnjaci a u zadnje vrijeme ima i dosta Arapa 🙄
Biti Hercegovcem ILI Bosancem je regionalni identitet, regionalna pripadnost (isto kao i Dalmatinac, Slavonac, Istrijan, Zagorac, Vojvođanin, Šumadinac, itd.) hrvatskom ili srpskom nacionalnom korpusu. Tako je bilo od 7.stoljeća kada su Hrvati i Srbi došli na ove prostore, a ostaci turskog tiranina od 1993. godine falsificiraju povijest ovih prostora predstavljajući Turke kao oslobodioce a Hrvate i Srbe kao okupatore. No pasarán
@Europa7 Ne može Bosanac i Hercegovac biti regionalni identitet kada je Bosna i Hercegovina država.Istra, Dalmacija, Slavonija, Vojvodina, Šumadija su regije u sklopu država i zbog toga ih možeš nazivati regionalnim identitom.Neću da se zamaram oko ovoga, ali nema ti ta logike.Bosanac i Hercegovac bi mogli biti regionalni identiteti da je Bosna, odnosno Hercegovina regija, odnosno oblast neke države, ali nisu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
'ebo Bosance i Hercegovce.Bitno je da Bošnjacima,Srbima i Hrvatima,vječno sunce sija.
Pise se 'Bosnu za vikend ocekuje ..itd' ...koja qrceva hercegivina. Kako bi bilo Sta ocekuje Hrvatsku i Dalmaciju ili Srbiju i Sumadiju. (Republika Bosna je dovoljno i jedino tocno)
Biti Hercegovcem ILI (!) Bosancem je regionalni identitet, regionalna pripadnost (isto kao i Dalmatinac, Slavonac, Istrijan, Zagorac, Vojvođanin, Šumadinac, itd.) hrvatskom ili srpskom nacionalnom korpusu. Tako je od 7.stoljeća kada su Hrvati i Srbi došli na ove prostore.
ocekivao onog nedima da mi neprirodno saopći kakvo me vrijeme očekuje... al hajd
Navikli smo mi decenijama na sve vrste i pljuskova i grmljavina.Nama se teze naviknuti na fino i vrijeme i klimu
Čuj stručne prognoze, ko da ih je Guardiola sastavljao,