Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rad i trud se isplati, pod uslovom da ne zivis u bih :-(
@eva711. e sad ce ti ratni profiteri i njihovi uvlakaci pucat minuse....ma nece...oni ne ulaze u clanke s ovim temama....
@kurtovizija2 a i tebi na gornji post :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Fahrice?
Predivan je !!! Bože.....
@Akon ti pratis svako moj post. Dosadan si.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cestitke.
Ako je istina da podrzava ovu "klintonovku" onda i nije bas tako bistar hahah
Suti! Klinton je spasio Bosnu.
jao revolucije, mars tamo
hillary clinton ga opisala kao desnu ruku kad je internet u pitanju.....- sta ovo tacno znaci?
to znaci da joj je radio sve vezano sa internetom i tehnologijom
valjda
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakav kreten covjece. Nevjerovatno je kako drsko i bezobrazno vrijedja svakog ko se be slaze sa njim, svakog ko nije poput njega, i cak dobije clanak na klixu... Nisam nista bolje ni ocekivao od seljacine Bosnje koji slusa turbo folk. Ponosan Bosanac koji je pobjegao iz Bosne i sad drsko pametuje svima.
Mogu zamislit kako mu je teško citat tvoj komentar hahahaha. Ej moj jade mali i poniženi, ta tvoja mržnja će te uvijek držat u štali i ispred trgovine. Seljačino jedna nevaspitana.
Taj nacionalisticki ponos ce tebe uvijek drzati u devedestima. Ja ne diskriminiram, mrzim svakog podjednako. Ali nekad izdvojim morone poput ovog uhljepa koji ne podnosi kritiku i nacionalisticko smece poput tebe kojem su vlastita govna bolja od tudjeg zlata.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo momak.. Kod nas bi prodavao luk i krompir na pijaci ili eventualno bunario po troli
hahahah nasla sam svog sudjenog
Malo da poradi na komunikologiji ako vec ima facebook fan page, nema smisla biti onoliko arogantan da ne kazem nekulturan! Inace, sve naj mu zelim!
Da, svaka cast mu na ovim uspjesima, ali citajuci njegove odgovore na komentare cak fanova, uzas. Neka angazuje PR tim, ako ne zna sam voditi stranicu. Vrijedjanja kojim odgovara na cak normalna pitanja su ispod svakog nivoa.
OZENI ME! vodi me odavdeee
PREDIVAN JE!!!
svaka cast momcino...svugdje se cijene pametni a ovdje podobni...pa mozes mislit kad je ovdje esed radeljas postao doktor ekonomskih nauka...a oni koji ga poznaju ne znaju ni da je srednju zavrsio...
na zalost ziva istina :(