Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta uopće radi ova žena, godinama u vrhu????
sramota..i za tebe ministrice, da poslije toliko godina niste uspjeli rijesiti pitanja izbjeglica i zatvoriti kolektivne centre...Boze sacuvaj!
FINO JOS 8000 U KOLEKTIVNIM CENTRIMA NIJE MOGLO DA DODZE DO SVOG KROVA NAD GLAVOM OD VRHA VLASTI PA DO OPCINA I VASIH LUKSUZA.PREKO SKUPIH LIMUZINA PA DO LUKSUZNIH VILA KULA I GRADOVA.OD ONOLIKIH VRECA ZLATA DA NITI JEDNA ZAPADE OVE NESRETNIKE
Ova profuknjača će do smrti vako. 100 000 nezbrinutih izbjeglica radi njene stranke HDZ i SDSa koji su i sad na vlasti a DESET MILIAJRDI STIGLO ZA ZBRINJAVANJE. Imamo 500 000 nezaposlenih radi Izetbegovića , Bobana i Karađića. 100 000 nezaposlenih koje obećao Bakir. desetine ljekara izbjeglica koje je otjerala zloglasna Sebija ! I šta bi čovjke poželio još ? ISTE STRANKE OPET !
SDA kriminalci bi voljeli da uspostave islamsku diktaturu po Saudijskom modelu gdje bi oni slobodno mazijali pare i išli po svjetskim destinacijama da se kuvaju i loču a nas ni sa tjerali u džamije i prisilili da slušamo sda hodže po cijeli dan u bijedi i glađu kako nas ubjeđuju da smo na Allahovom putu.
Svaka cast na komentaru
tacno Meho. Evo npr. stalno nam se potencira sabur. A sta je sabur? Sabur njima u znaci da narod treba da suti i trpi dok oni neometano kradu.
jbt 25 godina gledamo iste sdaovske face