Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molicu lijepo zvanicni dokument priznat od relevantnih faktora o srpskim zrtvama u Jasenovcu?Nista!onda mrs!""
ko je pustio ove da se ismijavaju srbskim zrtvama?...ovo je klasicna manipulacija i izjednacavanje zrtava....imate svoje potocare i tamo radite sta god zelite....
kojim srpskim ztrvama??
savo..vidim ti znas :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lik dosao da malo proseta. Nikad nebi zasao u ovaj dio svijeta da nije na grbaci UN-a, koja mu je putovanje platila. I mi odma pomislimo, kao on je dosao jer je bio zainteresovan, kao on je dosao da nesto pomogne itd... gluposti
Republika Srpska bi morala sa mnogo više poštovanja da se odnosi prema žrtvama Drugog svetskog rata - majmunima poput Samihe ne bi smeo biti dozvoljen pristup svetim mestima. Očekujem ostavke odgovornih u Republici Srpskoj.
@argen Ne možeš ti da ideš tamo i prdiš o Potočarima. Mahalske priče pričaj u mahali.
Eto vidite kakvi su Srbi i Hrvati zloćinci. Valja nam izdurat izmedžu dvije vatre. Sve sam više ubjedžen da smo mi Bošnjaci Arijevci. Ustvari neima sumlje.
ni ja ne sumljam u to
svaka čast.poštovanje za sve žrtve fašizma.