Komentari (299)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrkla se kuuja
Đe su minusi braćo Hrvati držte se
@vodenicar2 Da može sama bi sebi koku odgrizla
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sad će Čovkan da se javi i da kaže da to nije zvaničan stav države.Zvanično je kad on tako kaže.U normalnim zemljama bi se ovakvim spodobama sudilo za veleizdaju.
Covic slikanjem sa Darijom Kordicem se ogadio i Bogu i narodu, a pogotovo stranim ambasadorima i svim ljudima zdrave pameti, Kordic je naredio i dirigovao klanjem Bosnjaka u selu Ahmic za to ima i presudu a Covic i vrh HDZa se slika sa osmjehom od uha do uha
@NTK387 koga boli qurac sta je legitimno
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
EU nista bolje nije mogla uradit pustivsi Hrvate da rade, BiH postala cistiliste
Treba hrvatska govna istjerati iz Bosne
Jedi govna pizda ti materina
https://megafon.ba/spin-se-spinom-izbija-bravo-maestro-dragane-covicu/
Borjana Krišto: 'Ja u ovome ne vidim ništa sporno'
Bosanci su se zvanično u Parlamentu suprostavili onima koji kao ti i ostala HDZ bagra žive i plate primaju u BiH, a " brane" nekakve interese HR. Opredjeli se jasi li u Saboru ili Parlamentu BiH! Nego, jeli bilo zakonski onih 100000 KM za tvoju snahu i jeli te pare vratila trezoru BiH?
za koju ti drzavu radis, a u kojoj platu primas,porazmisli malo kopile ustasko
Nije mi jasno kako Hrvati mogu toliko da stite interese zemlje u kojoj nisu zastupnici u parlamentu, ovaj postupak je djelovanje protiv ustavnog poretka BiH, narusavanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta, pa ovom prilikom pozivam predstavnike Srba i Bosnjaka koji citaju ove komentare da podnesu krivicnu prijavu protiv zastupnika koji su glasali za ugrozavanje granice na moru BiH tj. za ogranicavanje pristupa BiH otvorenom moru! Drugo zastupnici nisu zadužili nego pozvali na pregovore.
Macko totalno si moderna. Jel ti i mindza blondi
Cuj nije zakonski utemeljeno? A vecina? Nista to, a? A hajde sto je vecina odlucila tako, vec sto i definitivno nistu ispunjeni do kraja uslovi potrebni za gradnju mosta. Ali nije po volji domacim izdajnicima pa hajde da proglasimo deklaraciju zakonski neutemeljenom. Nije ni zlocinacka herceg bosna utemeljena u zakonu pa i dalje mases zastavom.
Kristo "optužili bošnjačke političare da pokušavaju disciplinirati Hrvatsku i da brane građanima BiH da vole svoje susjede." Pa hrvatska stalno disciplinira BiH i stalno "smislja toplu vodu" kako administrativno sprijeci uvoz BiH proizvoda. Stalno se mjesaju u politiku BiH i predstavljaju je kao leglo terorista. Sjetite se izvoza mlijeka -Hrvatska je bila jedina zemlja u Evropi koja je bila protiv. Sjetite se afere sa kontrolom polj. proizvoda na granicama. Ucjenjuje kad god moze
@stefandz potpisujem...koja foka glupa...hrvati sa slovencima se godinama mlate zbog tolipacnog dijela koju sl imaju....citav jadran imaju eh sad im pokoni....pa koja pizda...Sarajeva ne bi vidjela da joj nema Covica ebaca
@SvetiJuraj svaka cast kad si priznao da si BOSANAC,A to da si hrvat okaci macku od rep kad budes zivio u hrvatskoj I ja cu te zvati hrvatom dotad ti si moj zemo BOSANAC.Haj na spavanje
@SvetiJuraj ne nego baustelac
@neposteni1 - ha,ha, bravo nepošteni1! To ti je tako kada hoćeš biti veći katolik od Pape!
SDA sa karadžićevim SDS-om... I onda se čude Čoviću
Pa nije baš ni bilo razlike između Alije i Radovana.
@ludilobrale - naravno i izdajice Tuđmana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
@SvetiJuraj istina nekad boli ali ko vam je kriv kad nemozete shvatiti da ste vi bosanci katolicke vjeroispovjesti.nasilu zelite da ste hrvati e pa nemoze ovo je BOSNA.
Valjda ćeš i ti shvatiti da ti nemaš ni boje, ni mirisa, ni okusa. Što se tiče Bosanaca, turska ostavština je pravo na to ime davno izgubila.
@SvetiJuraj a sto ste kaznjeni
Licemjeri iz HDZ zasto nam Hrvatska ne vrati otetu imovinu koja pripada bh firmama i bh dryavi ?
@SvetiJuraj BOSANCIMA
amy88- i pojedincima!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)