Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva drzava koja je priznala nezavisnost Bosne i Hercegovine je susjedna prijateljska i Bugarska! 💙
@Yerushalaim malo ko zna al stvarno ne znam iz kojeg razloga ali Bugarska je veliki prijatelj BIH
Hop trt, zabise im i braca Bugari...hahaha
Tako je Predsjednice ! Vidis i ti tu divlju nit koja ih "krasi"..☺🎤
Bugarska, rva priznala nezavisnu RBiH!
Sve su to nekada Srbi bili pa danas sviju sramota sto su se svoga odreklj pa zato pluju kolko mogu na Srbe i Srbiju.
Pa on može u federaciju: čamcem do Neuma pa pravo do Sarajeva...
Ti bolje razmišljaj kako ti je S400 prošao ispred nosa...
a veto na solazak vucica svake hefte?
Sve države gledaju u budućnost, dok srbi gledaju u istoriju. Boli njih briga kako će biti sutra, bitno im se svetiti za daleku prošlost i ne dopustiti otkrivanje prave istine o prošlosti.
Zasto je Slovenija najrazvijenija zemlja na Balkanu? -Zato sto joj je Srbija daleko.
@Kojedirao Slovenija nije Balkan..ali slažem se sa konceptom
Bugarska prva zemlja Koja je priznala bih I prije referenduma. Prva bosanska kraljica Doroteja Vidinska kcerka bugarskog cara Ivana Sracimira
njih i rusa 300 miliona, tješe se.
Najveci problem Balkana je Srbija koja ne odustaje od projekta Velike Srbije i po cijenu rata i teskih sukoba, Srbija je BEZ IKAKVOG RAZLOGA zapocela ratove 90 tih i sada nema Srba u hrvatskoj a bili su skoro na 30 % teritorije , Kosovo je de facto 92% albansko , RS jeste 49 % teritorije ali potpuno opustosena i opljackana od Dodika i rusa , CG NATO , Makedonija NATO , da se ne lazemo SANu 2 je poceo jos 2000
Ono kad te Bugarska uči civilizaciji i demokratiji - momentalno se samoubij.
Srbija ima korektne odnose sa Bugarskom i Madjarskom??? Te korektne odnose je uspostavila Jugoslavija koji su u malom dijelu nastavljeni. Kako ima korektne odnose kad su obje dio teritorije srbije priznale kao nezavisnu drzavu, Kosovo. Zamisli da srbija ima muda i hrabrosti takvo nesto uraditi madjarskoj ili bugarskoj 😁 ne bi je na mapi bilo. Podanicka srbija iako ponizena, mora govoriti da ima korektne odnose sa onima kojima ne smije zucnuti!!!
i Čović se ,kako kaže,najviše zalaže za euro atlantski put,a zabranio komšiću u Hercegovinu niti smije iko tamo pomoliti nosa a da ne bude pretučen.Tako da bi bilo dobro Dodika i njega u istu košaru.samo što se Čović ušuti kad je velika bura na terenu .
Bošnjačka braća Bugari, prvi priznali nezavisnost Republike Bosne