Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covek dolazi u svoju zemlju u zapadnu Srbiju.
je..bo vas tadic i pavle i nikolaj i svi sveci
Sarajevo je glavni grad drzave BIH, i tvoj serb je glavni grad cek sto to nisi na molitvi? jesi naopak, vidis da si frustriran ne mozes bez internet rata. A moj Boki ostala ti je relacija BG-BL ali opet kazem nicija nije do zore...
Vidi ovih skutora sto se javljaju, jeste vi to zivi? hahahahah
Ok. Treba pričekati službenu obavijest.
Sarajevo nije glavni grad već sjedište zajedničkih institucija. Molim pročitati Ustav. Predsjednik dolazi u Republiku Srpsku i nema nikakvu obavezu da se javlja nekakvim zajedničkim organima u Sarajevu.
Pozdrav svim pravoslavcima i svim kopiladima u celom svetu SRETAN BOZIC i kopile se rodi i to prvo na svetu .Zato smo mi nebeski narod,da lepo provedemo bozic kao u kravici 93.ako Bog da.........................
Kao prvo nisam Hrvat vec Srbin. Kao drugo zaista ne mrzim muslimane vec ih zalim i smatram najvecim gubitnicima ovih nasih balkanskih previranja iz 90-tih godina. Ne zbog Srba i Hrvata vec zbog samih sebe. Glupi Alija ih je naveo na nezavisnost kada je svako pametan znao da muslimani na ovim prostorima nisu ugrozeni fizicki ni kulturno ISKLJUCIVO ako su dio nekog veceg politickog organizma (Otomani, Austrougarska i obje Jugoslavije). Kakva nezavisnost i kojekava cuda. Kao trece, obratite paznju sta izjavljuju Tadic i Josipovic (koji po mom misljenju dobija izbore u Hrvatskoj) u vezi uzajamnih optuzbi za genocid. Izgleda da ce povuci optuzbe - i Hrvatska i Srbija. Ako se to desi, za muslimane to mora biti zestok alarm na budjenje iz zacaranog sna o islkjucivoj zrtvi u gradjanskom ratu, kao i pocetak kraja kakve-takve realne nezavisnosti. Ici ce se u pravcu nezavisnosti na papiru, a prave odluke opet ce se donositi u Beogradu i/ili Zagrebu. A muslimanske mase o tome nece imati pojma.
Lizite se jos dok mozete, nece ni ovo biti dovijeka...
...\"U vrijeme objavljivanja teksta nismo uspjeli saznati kome je posjeta najavljena i ko će vršiti organizaciju posjete predsjednika Tadića Banjoj Luci.\"
Ovaj Tadić ko Slobo Milošević. Nemam ništa protiv Tadićevog posjeta Bosni i Hercegovini, dapače bio je korektan prema Hrvatim au BiH. No iako je ovo unutar-srpsko pitanje nisam siguran je li korektno da predsjednik jedne države dolazi u drugu državu a da nije obavijestio službene organe u glavnom gradu - kakav god da jeste taj glavni grad.
Nek dođe, ko u svoju kuću.
covjek se na momenat zgrozi, uvrijedi, iznervira i zabrine kad procita ovakve komentare, ali ustvari dovoljno je pogledati koliko su samo nepismeni njihovi autori kao npr. ovaj sa nadimkom tadic koji kaze: \"Naravno da cu da DODZEM da kazem istinu SRBSKOM narodu u BiH da smo mi turska KOPILADI.SRBSKI narod mora da zna istinu da su nasi PREDCI izmislili nasu veru da NEBI placali poreze turcima i da je pickuz bio muslimansko kopile.\" pouka: ne treba se uzbudjivati, njima je ipak teze!
Dobrodošao u srpsku zemlju Predsjedniče
@zašto Sve ono što su Srbi i Beograd u bivšoj Jugoslaviji radiili ostalim republikama, danas isto Sarajevo i Bošnjaci rade u Federaciji BiH, dakle Hrvatima: prelijevanje novca, gospodarska agresija, sustavno preglasavanje u institucijama vlasti, zabrana TV kanala na hrvatskome jeziku u sklopu Javnoga RTV servisa... Bošnjačka politička elita razara Bosnu i Hercegovinu!