Otvara sajam privrede
0
Boris Tadić stigao u Mostar
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovoj fotografiji izgleda ko da je retardiran
KOME OVAJ CUVAR NAJVECEG RATNOG ZLOCINCA SRPSKOG HITLERA RATKA MLADICA SOLI PAMET I PERE MOZAK? PA GENOCIDNA TVOREVINA JE AUSCWITZ KOJI STE VI KRVOLOCNI SRBI DO JUCE STVARALI I NACISTI SE DANAS SRBI PONOSE SVOJIM GENOCIDAIMA? MISLI OVAJ CUVAR DA CE SVOJIM DOLASKOM DANAS PO GENOCIDNOJ TVOREVINI I SUTRA U MOSTARU OPRAT SEBE I VJEROVAT DA CEMO PRIHVATITI SRBIJU FASISTCKU KOJA CE U UTORAK NAPRAVIT NAJVECU AGRESIJU NAD BOSNOM I HERCEGOVINOM U LONDONU TJ NA EJUPA GANICA, PERFIDNA UHLJPSKA BANDO RATINIKA, UBICA, AGRESORA, SRPSKIH SILEDZIJA, IZABRO SI BIJEDO DAN 13-i APRIL DA ZABIJES NOZ U LEDJA BIH-I I TO U SRED BIH-E? KOJI PONIZ I UDARAC BIH-I!!! U UTORAK CE LONDON(NAJVECI SAVEZNIK SA FRANCUSKOM SRBIJI) DA ODLUCI O SUDBINI EJUPU GANICU I BIH-I! JOS BOSNOHERCEGOVCI NISU SVJESNI STA IM PRIPREMA SRBIJA SA SVOJIM SAVEZNICIMA!!!
nego sto je ovaj dolazak perfidno planirala sanu srpska ideologija, dolazi tadic sin uoci dana kad ce udarit na bosnu i hercegovnu u londonu na ejupa ganica...ovo ni hickok nebi napiso ko scenario! zlotvor dolazi u srce bosne i hercegovine da joj udari u srz!
Pa dobro. Sta ti mislis, dali su se mozda srbi u jasenovcu( ili gdi vec?) medusobno potukli, c.eto? Mislim, bas zvuci interesantno ta teza.....
zna se da su hrvati dosli iz irana a srbi iz rusije, a oduvijek su ratovali.:) jedini auohtoni narod na balkanu su bosnjani i albanci, dalmatinci i makedonci:)
Mi hrvati smo krscani (hriscani) a ti si jedan obicni mali baliya koji se voli predstavljati kao hrvat. Znam da ste bili ustase u 2 sv. ratu, ali to je proslost sad imate svoju naciju. Ostavite vi hrvate na miru. Hrvati nisu ustase !!! Zavadjajte irak i iran pametnije vam je !!
Evo, svi se vi moji junaci predstavljate kao Hrvati. Samo zbog interesa.....Bravo moji mali cet.ni.ci. Ponosan sam na vas. Dobro ucite od tate. E, ko sad hoce da ga prvo castim pi.šom?
@aleksandarob......mi hrvati nismo hriscani vec katolici a sa vama ni u toalet !!!!
silama je samo stalo do toga da zastite Bosnjake i njihove interese. :))))))
a jeli boga ti srpskog, pa ono prije par dana srpski terorista imade pojas pun eksploziva u sred beograda gdje je eksplodiro, kome li ti to pokusavas solit pamet? vi srbi ste najgori i najveci teroristi u evropi, pravoslavni hriscanski fundamenalisti!!! jos pokusavae pravit podvale i zavjere protiv bosnjaka, vi ste teroristi, bosnjaci, bosnohercegovci ne mogu zivjet normalno u svojoj drzavi od srpskog teroristickog i rasistickog fundamentlizma!
Sta je tebi tu smjesno seljacino .....naravno pravi hrvati a to vas dvoje ili jedno sta li vec...cro....o herceg bosna-sta je to ....zasigurno niste !!!!! Vi ste mali glupi magarci a prije ce biti cobani iz sumskog blentiteta.......
Sto se srbin i hvat na balkanu dogovore to je beton !!! Jesu poturice mozda svjetska velesila ;-)) ?
Pustite ljude nek se dogovaraju, nek se izvozi-uvozi i proizvodi, nek narod radi. Kada opet pocne rat onda cemo o hrabrosti :))))
ŠTA GOD SU srbi i NEKI HRVATI NAUMILI SA BOSNOM I HERCEGOVINOM TO IM NEĆE USPJETI,JER KOLIKO GOD ONI UMIŠLJALI DA SU NEKAKAV FAKTOR NA BALKANU PROSTO SU SMIJEŠNI TJ.KOMIČNI U ODNOSU NA VELIKE SILE I KROJAČE NOVOG SVJETSKOG PORETKA.
ovo je super kad baliye govore \"pravi hrvat\" bi ovo ili ono hahaha ;-))))