Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj Komšiću, drag si mi, ali isti si klošar ko i ostali. Članovi kabineta po jaranskoj osnovi sve sami lokal mahalaši iz Ivana Krndelja street. Za tupla od min. 2.500 KM mjesečno mogli su bar pismo pregledati kako treba. Daj bar jedno pismeno čeljade zaposli da se ne ofiraš.
eto nek si mu ti do koljena pismeni
Ma nista novo, Slovenci su ionako uvijek bili zapravo bili Srbi, jel\'de
komsic je svakako nepismeni kreten!! jalijas, ulicar, prodana dusa i da ne nabrajam dalje... uglavnom Tadicu nije ni do koljena!!!
Zato Illija Jurisic kad salje razglednice zavrsava sa pozdrav iz Slovenije!
Ja mislim da je to namjerno. da mu se na lijep nacin kaze \"Who the f.u.c.k is Boris Tadic?\" Komsic-legenda!
Ma znao sam da je neki racq od drzave - Slovenija, Srbija, Obala Slonovace - isto sranje.
hahahahaha,pa ustvari nema greske,Sloveniju su srbi napali prvu kad su planski htjeli okupirat pola Europe,mislim da srbi u sustini sebe smatraju srbi do londona!hahahahahahaha GENOCIDNA fasisticka banda ubica i lopova! BiH4EVER!