{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Boris Novković družio se i pjevao sa članovima NVO "Svjetlo"

24.11.2012. u 09:48
33
1
Boris Novković družio se i pjevao sa članovima NVO "Svjetlo"
33
Boris Novković družio se i pjevao sa članovima NVO "Svjetlo"
Članove NVO altrusita "Svjetlo" jučer je obradovao popularni pjevač Boris Novković koji se družio s njima prije koncerta posvećenom 50. godišnjici grupe Index.
Tokom druženja članovi udruženja poklonili su mu majicu sa sa poznatim sloganom "Dobro je biti pametan, pametnije je biti dobar“, a Boris im je darovao dva CD-a s najvećim htovima, te je članovima omogućio ulazak na koncert. Na kraju druženja zajedno su otpjevali refren pjesme "Ostvaren san“.

"Susret nam je posebno drag i sa nestrpljenjem smo ga iščekivali, jer pjesma koju pjeva Boris Novković "Ostvaren san" je kao himna naše organizacije, jer je naš rad i naša misija prepoznata u stihovima pjesme, posebno u refrenu: "Ostvaren san, u svjetlu rođendan, to znamo mi, tu je mir, dobrotom svu će ljubav dati,tebi, meni, bezvremeni." Sada smo dobili i potpis stihova pjesme i bit će postavljena u Edukativnom centru za socijalno uključivanje „S...“ na naš zid koji simboli gradnju društva jednakih mogućnosti“, izjavio je Haris Čaušević, direktor udruženja.

NVO altruista za pomoć osobama s umanjenim sposobnostima ima za misiju pružiti podršku i stvoriti uslove da mladi s umanjenim sposobnostima iskažu vlastite vrijednosti i budu korisni sebi i zajednici. U okviru organizacije od 11.11.2010. godine u ul.Logavina br.11, pokrenut je Edukativni centar za socijlano uključivanje „S...“ čije aktivnosti ostvaruju naš cilj Gradnje društva jednakih mogućnosti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: