Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boris Dežulović, dobar čovjek....
Zasluzuje medijske paznje koliko i Nives Celzijus i njezina nova knjiga
@6saturn6 gospođica Njeza i Njezina nova knjiga.
boris dežulović - ponos grada splita i cijelog novinarstva. na žalost bosna novinare takvog kalibra nema ili bar ne dolaze do izražaja. lijepo je čitati njegove kolumne. feral je bio neprikosnoven u svakom pogledu.
To Borise!
ne isplati se čitati ovaj članak, kad se u tri pročitana komentara može ukopčati srž, jako poučno..
cuj hrvatska nekome ukazala milost?!to drzavljanstvo ne bih nikad uzeo.ako vec onda od neke puno kulturnije zemlje.
Boris Dežulović se izgubio u bespućima svog jugoslavenstva i bivše komunističke tvorevine, ali ipak se ne odriče pogodnosi koje mu daje hrvatska puovnica kojoj se ovako besramno izruguje.
to koja je njegova politička provenijencija je njegova privatna stvar i što se mene tiče može biti veći komunista od mao ce tunga, ali nitko si ne može dozvoliti da o svojoj domvini, ma koliko je netko uvažavao ili ne, ismijava, naročito u inozemstvu domoljublje se iskazuje poštivanjem društvenih vrijednosti, plaćanjem poreza i sl. a ne izrugivanjem bez pokrića, neka se upita da li je on vratio i dio onoga što je domovina dala njemu
DOVOLJNO JE REĆI...HALID BEŠLIĆ...može da pjeva u svakom ćošku bivse drzave i da bude docekan kao kralj,sta je jedno drzavljanstvo spram toga....
I Bakir ima hrvatsku putovnicu. Tuđman je nakon potpisivanja Vasingtonskog sporaszumu dao putovnicu Aliji i njegovom sinčeku.
Boris, *****
Ovdje je problem sto treba donijeti lijepo zakon da se moze imati samo jedno drzavljanstvo, pa lijepo oces Srbijansko, Hrvatsko ili koje vec, gubis prava u BiH, pa izaberi. A ove gluposti da Halid, Merlin i bog zna koliko politicara i sportista koji ce sutra igrati za drugu drzavau ako imaju vecu korist. A glumac Emir Hadžihafizbegović, je neki dan na OBN, pricao kako je veliki Bosnjak - nema samo na ranu staviti, a onda se poce hvaliti kako je dobio Hrvatsko drzavljanstvo i kako je jako sretan radi toga - pa ko tu koga jebe dami je znati.
Svi bi oni prodali mater svoju. Jos mi samo fali da vidim naslov na dnevnik.hr: Nas Halid Beslic napunio puno Kosevo u Sarajevu... Aferim Halide, bio i osto debil kao i vecina...
rekoh jučer: volio bih da je dobio. a u vezi ovog skojevca: ne piše on ovo što staje na halidovu stranu. on ovo piše iz njegove već poznate mržnje prema hrvatskoj. ne vjerujte meni. provjerite sami: ima li ijedan njegov tekst u kojem ne napada hrvatsku (uza sve nedostatke iste kao države)
Pa na čiju stranu onda staje kad mrzi Hrvatsku a riječ je o slučaju Bešlić protiv, može se reći, zvanične Hrvatske? Nemoj bombati bezveze.
kad sam god otvorio novine, a on pisao- vidio sam što i kako je pisao. nitko-ni ultralijevi komunisti, ne mogu se osijećati dobro poslije njegovog članka. al rekoh evo: nemoj slušati mene-potraži sam. skojevac je sve, samo novinar nije. ovdje ne osporavam njegove teze.a ali one su samo povod (mišljenja na temelju iskustva)
Bravo Dežuloviću, još jedan u nizu dobrih tekstova!
sarkazam na Dežulov način :)
Svaka cast za tekst.
Cuj gdje mu je patriotizam? Koga vi zavaravate sa tim pitanjem? Pa svi koji su mogli su uzeli i aplicirali za hrvatski pasos. Ne odricu se tim nase drzave, vec olaksavaju sebi. Halid je odlicna pjevac, sa dobrim tekstovima pjesama, bez nacionalnih oznaka i politike u njima. Pjesme traju godinama i za sve su generacije. Ali jbg, nema nadimak...
Al se halidaga eksploatiše kao patriota, ali je obična kurava kao i Merlin, i Kusturica i ....
e ako je tako , onda je lago ono"necu necu dijamante" a sto se tice putovnice , osjecaj se kao ja pa ce ti biti lakse , kakvi papiri i to