Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Slovencima....
@Fojnica na drugoj strani su normalni ljudi a na nasoj strani su sarajlije koji jedu pitu, piju rasol, smrde, cijene komunizam, i misle da su pametniji od razvijenih drzava. jeli ti jasno?
treba jos malo cekati, treba nam jos vlaha da izadju vani bosne :)
Ovo zahebavanje s tim vizama, vise svima ide na onu stvar.¨!!!!! MRSH !! Kratko i jasno MRSH !!!!
borite se sa onom budalom wildersom jel tako??? da , da ,,, sve je jasno.
Hajde više, života ti, daj im taj bezvezni režim, da ih ode jedno milion, da se Bosna očisti od smeća, pa da postane ekološka država...
borimo se za ukidanje viza??!!!!!! protiv koga, ko je na drugoj strani barikade???
nema bez viza za bosance, bosance u la.nce
Ma ponjaoke se ja vise na tu viznu liberalizaciju!!! Mars svi u pm!!
vi se borite a mi ginemo vi imate vremena mi nemamo obecana nam je sloboda kretanja, al samo unutar bih
ako je BiH ispunila sve uslove, za viznu liberalizaciju, koji su traženi od nje, što je potrebno da se neko bori za vize?! ispunjavanjem obaveza koje su tražene od BiH, BiH obavezuju EU da ukine vize.
mislite neko vas jedva ceka u svjetu,i da mozete setati i krasti i lumpovati kako hocete....
Pa cuj, koliko god mi s njima ima sporovo u vezi ljubljanske banke, mora se priznati da su se najvise trudili da nam pomognu u vezi liberalizacije viza.
Ovo u prevodu znaci : KUPUJTE SLOVENACKO !!!