Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi vi u istu tikvu pisate kad je rijec nezavisnoj nedjeljivoj od mora do Save od Drine do Une Jednoj Jedinoj Bosni i Hercegovini.
Svi ste vi nečiji poslušnici! Nemate ni obraza ni časti...
Dok je ovaj rumenko "opozicija" Dodik može mirno spavati na hrapama pokradenih para
Haha kritikuje kriminalca prevaranta i lazova to cjela bosna zna promjeni priču
Pa šta, poslje Halida dodje Halid. MUPM
Pa vi buducnosti i nemate.
Klix se tako raduje kad neko kritikuje Dodika.
Oni ako su slijepi poslušnici, vi ste onda gluhi poslušnici
Ovaj Borenović je toliko tup, neobrazovan, neelokventan, neharizmatičan, bezopasan, da je san svakog "Dodika" na svijetu da ima baš takvog za opoziciju!
Uvjek je to nezadovoljno , svejedno na benefite , 🤮
Dodik jedno misli drugo priča treće radi,prefirgana namazana lopina sve ih vrti oko malog prsta,od trojanera do njegove opozicije
A kad izidje za govornicu niko nesmije da pisne, jos ga podrzavate u svemu...
Šta pričaš ti samo kad se sjetim onih glasanja im skupštini kad ih Mile naloži da moraju glasati da je to za šumsku kad je jednom prokleo ko ne bude glasao, oni glasaju a onda Ronhil prvi izradi dogovor izvuče svoju neku korist to je bilo stotine puta i ovaj izađe i ovo kaže
Lik vas više izvozao nego što ja imam kilometraže a vozio sam kamion godinama
Jeste vala svi ste isti... svinjski mentalni sklop.