Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu se izbaciti stranci iz ustavnog suda ali samo ako ce tamo biti zastupljenost sudija proporcionalno brojnosti jednog naroda. Gdje to ima i ko to moze dokazati da je posteno da manjina vlada vecinom
Ovaj ko neki pedofil..
@Znameniti Sto ce ti ovo ko? Eto ono bi da mijenja Dejton i sudije strane. Reko da bi nesto reko i dao novinaru joju da to objavi.
Ništa vi birati nećete nama je kapa davno skrojena
vi ne znate vise bil piskili il kakili ko i glavni vam baja
To genocidno gnijezdo ukinut sto prije. Pa ni vi sami nevjerujete u njega i znate da ce nestati prije ili kasnije.
ma kakva narodna skupstina.. tu 'skupstinu' dodik samo jos koristi radi podjele odgovornosti kad se krse ustav i zakon.. izgubila je smisao. a prenosenje nadleznosti je odredjeno dejtonom i programom reformi..
ma nitko normalan neće dozvoliti da se bilo kakva odluka iz državne nadležnosti donosi na nižim instancama...