Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva furda mlati pare politikom,strasno.Pa pogledajte pogana stoko od naroda malo fizionomiju Borenovica,Salkica,Cavare,Crnadka,Kazazovica,Pendeske...Merkanta,Krmka,Vepra,Tvora...etc
Zabavite se o sebi
Svaka cast Borenovicu kad su se pocele priznavati drzavne institucije
E boga mi se prepo dodik od te apelacije,cak je i smrso
Genocidna tvorevina
Odbranili smo se od islamističkih fundamentalista, red je da to i sačuvamo.
@TrebinjeRS Više od Pola Bošnjaka bilo sekularno, počevši od mog dede pa nadalje. O kakvoj odbrani pričaš? Odbrana golorukih bošnjaka? Hvala što ste nas povratili našoj vjeri, sada znamo dobro ko su naši neprijatelji! Kako vi Bosanski Pravoslavci znate prevrtati, lagati, varati, neviđeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj izgleda kao Napoleonov daleki rođak, homo. Heheheheh