Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik sazove sjednicu i tzv. opozicija dodje i podrzi sve Miletove stavove
Svi su oni isti. Cetalji
Ipak izasao ozbiljan broj ljudi. Steta sto opozicija nije neka pozitivna ideja nego ista ideologija koja zeli preuzeti fotelje...
acaprca....jok ideje SANu e moj jadovu posrbljeni 😂😂😂😂
izasli ljudi na proteste nemaju gdje drugo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zahtijevamo smjenu ministra Alena Šeranića kao i momentalnu smjenu UKC RS-a Vlade Džajića kao i svih direktora bolnica koji su postupali mimo zakona i procedura u nabavci kisika!!!!!!!!!!!!!!!
Ja sam Bošnjak ali meni je Dodik prihvatljiviji od ovih...
Poderati će vas Dodik kao žaku, samo malo nacionalizma podvali i vi ste odmah uz njega... Prevede vas čovjek žedne preko vode svaki puta..
Mujo mi je reko da je ovo ukidanje Republike Srpske !!???!!
Hvala Dodiče ti si dosta stvari uradio za naš Bosnu, potpiso si NATO, srušio crkvu, ako Bog da nestaje tzv ``rs``
Bravo Borenoviću
Kisik je kisik,zar je bitno kakav je - F.Novalic.
Što bi narod rekao, sjaši Kurta da uzjaše Murta. Nema političke alternative u RS kao i u Federaciji koja bi ponudila nešto opipljivo
Kae Fadil,suti borenovicu raspiratorom cu te.
Problem Srpskog naroda nije ni Dodik ni Borenović ni Šarović... Njihov problem je Tv Pink.
RS sramotni dio BIH po svemu . Jbte Sibir
Odakle se ti javljaš Muhmude?
Sad će ih režim pogušiti pendrecima i šmrkovima.
A ja budale,pa kod nas Bakiru i Sebiji nije mjesto u zatvoru.Bošnjaci imaju najbolju vlast u Evropi i zajednici država Afrike,Južne amerike i Bliskog istoka.