Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto kao i dodnjiku i njegovim pustim snovima da ce rs biti drzava
Trebaju opet Ivaniću glasovi Bošnjaka u RS-u
Upravu je čovjek. Ništa ovo puno ne znači napretku BiH. Kao ni posjeta Kurlinde i Pičića.
Licna promocija Bakira i Sebije zbog izbora
Treba više posvetiti pažnju na posjete iz susjedstva ili komšiluka, jer susjedi ili komšije imaju vrlo loše namjere prema BiH.
Vijagra prodaja SMS ili VIBER +387644545216
"Građanima želimo da ponudimo i posao i dostojanstvo i pravdu i povedemo u mnogo bolju, izvjesniju i moderniju budućnost", rekao je Borenović novinarima. Budi konkretan Borenovicu...Pomozi ljudima a nemoj samo mlatiti u prazno... Evo kako cu ja pomoci mojim malim musavim bosnjacima.Pratite... Veceras u 20.00 se igra jedna utakmica.A ja npr znam rezultat te utakmice i to u prvom poluvremenu.Radi se o CG ligi i to o Sutjeska-Decic pa ako ko ima muda neka uplati gg1 kvota je 5.8
@connected E jbo ti ja staru ... Ja ovo nisam morao ni napisati.Mogao sam samo precutati a tebi nista ne znaci 5-10KM da probas GO-GO 1 poluvreme ! Ne trazim ti nista za uzvrat ... A i ranije sam levatima ostavljao sl. kombinacije pa ko je ispostovao i dobro mu je !!! Imam nekog crnogorca,radim sa njim kafu pa kaze lik,probaj pa sta bude ali ja nisam strastven kladionicar tako da preko 10KM ne uplacuujem...
jeste li podigli mreže da lopta ne ode u gaj?
Iako ni ja ne pridodajem neku veliku vaznost ovoj posjeti Erdogana, drago mi je ipak sto su djikani i Jugo(smrdo)slaveni na infuziji.
Pa de dodje covjek u Srbiju niko nista ne serenda a dodje u Bosnu i Hercegovinu milion jezika. Neka dodje kim jang ako ce nam pomoci. Sto je zavladao seljakluk i zavidluk na sve strane .. daj ljudi dozovite se.. nije sve crno otvorite oci malo pozitive nije na odmet.
Posjeta Erdogana je politički važna, a skup u Zetri ekonomsko-turistički.
pisaj erdogana,a i bakira koji mu je omogucio sve ovo
@iskreni1posteni Pati, đikane, pati.