Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jebo majku ona pravo musko neznam kako joj muz legne sa njom tobe tobe
nema samo dva papka u vladi rs vec su oni svi papci
hiljadu pita izgovorena laz postaje istima
Zasto uopste dopustate ikakve komentare kada analizirate dosadasnje ? Pa zar ne vidite ds je to raspirivanje mrznje i netrpeljivodti. Ili vas je novac zaxslijepio pa moze sve.
Nije sprpski, ali jeste ljudski
Jest ljudski ali nije srpski.
A gdje glavni "BAJA" ? Nas veliki obazavatelj i patriota BiH (potajni) taj sto je je*** majku RS-u tvorevini nastaloj na genocidu i progonu nesrba nece niko.
Sad kad ih Željko premijerka sve povalja
eeeee, da su bosnjaci zatresli kavez, rekao bih nista od toga, al jeste vidjeli ivanica kako se picnuo u novom odijelu i voza se tramvajem po strazburu, bosanski prešednik .) hoce i neko drugi da se picani po evropi i svijetu, dosta je mile to radio iz tog razloga, miletu su odbrojani dani
Trese se gora-rodit ce se mis!
eeeee, da su bosnjaci zatresli kavez, slozio bih se s tobom, al jesi vidio ivanica kako se picnuo u novom odijelu i voza se tramvajem po strazburu, prešednik .) hoce i neko drugi da se picani po evropi i svijetu, dosta je mile to radio iz tog razloga, miletu su odbrojani dani
Trese se gora-rodit ce se mis!
Trese se gora-rodit ce se mis!
dodik na aparatima