Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milojko juce slavio djurdjevdan ko i ostali Romi😂
Zašto se dodik ne odvoji i ne kreira sebi pagansko vlašku republiku ?! Zato što znaju da nije cjelovite BiH sa federalnim dijelom, da ih ne bi imao ko hraniti i pokrepali bi za 6 mjeseci. Poletio bio baja, kontao rusija će mu slati lunch pakete... malo morgen... više od pola rusije siromašno, samo to tiranin Putko prikriva. Ne smije se niko ni buniti... hehe hehe heheh
Podhitno preimenovati genocidni entitet rs u KAFIRISTAN ! Također preimenovat u sarajevu ulicu Titovu u ulicu Alije Izetbegovica, Izeta Nanica ili Ebu Hamze koji su dali mnogo toga da bi ova drzava danas postojala ! Ovi crvendači niksicevi i zlagumdzijini što kmeče za raspalim titom i njegovom srboslavijom, samo ih predati malim srbima na popravni, da ih ponovo kolju, jer to su fosili koje drugacije ne moze doci pameti ! Ograđujem se i od mafije unutar SDA !
sad ste nagrabusili kada vam prvo Covic sjdene za vrat sto mu druga Dodika dirate pa onda Bakir. jer u ovij drzavi samo se debili i kriminalci drza zajedno. pametni se ocima ne mogu gledat
nemojte nisu je jos 100 % unistili. jel Dickov Igor vrati ikada ona 3 miliona narodnih pars
On ko' protiv Dodika a na BH nivou je u koaliciji sa SDA koja opet sa Dodikom uvodi akcize i kredite..Pa ko koga tu yebe!?
Nazalost Dodik je dobro pjevao "ne moze mu niko nista". Ovo je vec stoti put da ga pozivaju da smijeni vladu, ali on ne obraca paznju kao i obicno.
E moj Borenoviću sa koje si ti planete ? Jučer DOdiku došao u posjetu PAtrijarh Irinej. ZNaju oni da je ekonomska situacija teška ali ako patrijarh ne pomogne u posredovanju kod boga šta ćeš ba ti ?? A sad bez zajebancije Srbi nebeski narod zaboli ih za tamo nekakvom privredom ! TO je komunsitičko nasljeđe, šta će im to ba ? :)
Pocela predizborna vrlo rano i pogano
113%.....manjak radne snage.......72 godine prosjek života.. Borenoviću sjedi 1.....
A tek dug PTPC prema zdravsvenom, zbog kojeg voditeljke više nemaju mogućnost da popravljaju silikone