Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milorad Dodik =Rajko Vasić = Verica Radeta , fašisti sa dna kace.
...što se mebe tiče poserem se na kosti u Busaldžiću i Draži i Paveliću ,a tebi hebem sve živo i mrtvo fašistički smrdo.
@saDrineSrbenda Studentski dom "Dr, Radovan Karadžić", ratni zločinac, presuđen za najveći zločin nakon WW 2. Taj Busuladžić je bio simpatizer ustaškog pokreta, pisac koji nije bio militantan i nikoga nije ubio niti je bio presuđen. I ne pada mi na pamet da ga branim, ali nikako ne može u istu priču sa doktorom Dabićem i ostalim đikanima!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Koja tuga me uhvati kad god sjednem nesto da procitam, Zasto smo toliko naopaki ? E sta radi vjera i opstanak na poziciji ili cak sto vise pokusaj da se docepas vece pozicije Strasno ,
mile je budala neopjevana
A što je to u prioritetu sin Davora Dragičevića, đe su ostali ubijeni?! Šta ima Dodik sa istragom? Šta je slagao? kako ga je napao? Ma gonite se svi u... izgibosmo od budalaština, dajte narodu posla a pravdu i zakon zna se ko sprovodi!!!
Seoska DŽukela ostaje seoska džukela. To je priroda tako odredila. Sva je sreća da i mao i šintere za takve - Narod!
Ja bi predlozio da se pare od izbora podijele u javne kuce,jer svakako ce pobijediti isti.Narod,ko narod ostaje..🦃🦃🦃🦃🦃🐑🐏🐑🐏
Pa šta očekivato od pravoslavnog Vlaha. Svi su isti, bez izuzetka.
Šta je ovdje novo? Pa Dodik bi sutra pobio pola populacije RS da očuva fotelju.
Milokiz dodik hebe ne vadi, sad karindza svoje srbe al ono bas do jaja.
@saDrineSrbenda - onda će biti mali bajica, a ne Baja!
Eh jos da ste tako reagovali kad je ona Kurvica vrijedjala Hatidzu ili kad je Dodik vrijedjao muslimane i ezan, mislim da bih vam i dao neku podrsku. Ovako, zaboli me neka stvar on je vama srpskim fashistima najbolji lijek.
Braneci rs dodik ustvari brani sebe od zatvora
Tugu i jad Davora Dragicevica koristite svi za svoje potrebe i pozicija i opozicija.Ako ste ti tvoja partija uz ovog covjeka trebali ste cvrsto stati uz njega povuci se iz genocidnih institucija vlasti dok se misterija ne razrijesi.Od ovake vase priceon nema nikakve koristi
Pa i ovaj Borenovic zaboravlja da je do neki dan bio u vlasti RS ... Posto im se interesi nisu slozili izasli su iz te koalicije,napravili blok sa opozicionim strankama i postali jedina stranka u Evropi koja nije parlamentarna a imaju svog covjeka u vrhu drzave u predsjednistvu... -Zalosno je da takva jedna stranka koristi smrt momka u napadina na pozicije!!!
Kakva republika sinko, gdje, koja?
Monstrum !!!
Miletu kad bi zatrebalo glasova, i mater bi proglasio teroristom