Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidna tvorevina nemoze opstati
Jeste! Lice vlasti koja laze narod koji predstavlja skipljajuci jeftine politicke poene! Gade mi se! Sve pohapsiti!!!
I ti Borenovicu bjezi u k*rac. Opozicija nista ne radi sem sto ceka da Dodik kaze nesto glupo pa da arogantno ka da su lijek za rak otkrili izjave ono sto je ocigledno svakome ko na oba oka nije slijep. Zbog vas Dodik pobjedjuje i jos ce pobjedjivati.
@NevesinjskaPuska A sta da rade? Dodik i njegov rezim drze policiji, tuzilastvo, sud sve boracke organizacije, organizacije stradalih i nestalih. Poklopili su sve! Lad se pobunis, optuze te da si izdajnik! Sta opozicija moze uraditi?
@Lion7 Neka organizuju ciscenje grada u majicama na kojima stoji logo njihove stranke, neka organizuju prikupljanje hrane za javne kuhinje, neka budu ljudima vidljivi i bez Dodika. Ne mozes Dodika pobijediti samo tako sto ces na sve sto Dodik kaze vikati ne
Najavom suspenzije referenduma vlasti u pc entitetu pokazale da ne mogu napravit pitu od govana .