Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖 fatajj ga tu je u krdu ☝️
Što se mene tiče meni gotovo da je svejedno je li pobjednik jedan ili drugi. Ivanić je SAMO kulturnija varijanta Dodika, suštinski su ista bag...
Daj nekog treceg vi volite broj tri. Ova dva nevaljaju ku..rcu
pa kandidirajte ga .... da vidimo kako ce proci ...
zadnji izbori su pokazali, da bas i nije tako... laktasenko, ima sve kljucne ljude instalirane, u najbitnijim pozicijama... sto je za njega najvaznije, ima svoje ljude u izbornim komisijama,.koji su spremni na sve, pa i na malverzacije...
Velika razlika...ovo pas, a ono mu brat.
Može ga pobijediti jer je nažalost postao gori od njega ... U toj tvorevini bolji nemaju šanse, nažalost . . .!!!
sjasi dodik da uzjase bik.
Moj top momenat sa Dodikom je kada je obećao da će u duhu podrške povećanju nataliteta u entitetu RS lično posjetiti i darivati prvo novorođenče u novoj godini. Završio kod porodilje Melihe Arnautović u Bijeljini.
Meni je laktaški kabadahija miliji.Ameri mu zabranili da izvodi vojsku BiH na parade a on izjavi da neće da izvodi armiju BiH pošto oni nisu njegovi?!Pa ko ga nebi volio?
Do prije cetiri minuta ne bih vjerovao da postoji mogucnost da glasam za Dodika. Kakav Ivanic oce i majko?