Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' ovo na vidiku rasulo u Šumskoj?! 😂😂😂😂😂😂
@KOKALOKOLA Macko drzi se ti svoje dzamahirije 😊 Ima li kakvih ucaca kurana ovih dana, je li se ko raznio 😆
Lekum dinukum ve lije diin
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Dodik je najbogatiji čovjek u RS-u a sigurno među prvih 10 na Balkanu. Svaka diskusija o imovini za njega je sigurno neprihvatljiva... Sad će Dodik njega optužiti da radi za "neprijatelja".. Ja kako vidim,Dodika jedino Bakir može izvući iz nevolje nekim glupim izjavama o RS-u,koje će ubaciti malo paranoje među Srbe
na balkanu?!? .. lik je jedan od najimućnijih u Evropi .. džubre je neprestano nakupljalo posljednjih 30 godina
a što se tiče Bakira, pa naravno, čudi me da već nije neku retardaciju izvalio
I on ima kucu od 390 kvadrata, masala, a jos nije ni bio na vlasti. I nesto nama prica.
Isti karinas ko i dodik
u RS-u se i desava nesto ..ovde svi sute a o Bakiru niko ni rijeci
T E S K E R E C I. P A D A J U
E kad bi svi vi razotkrili odakle vam tolika imovina, ne bi trebala likvidacija, nego sud i zatvor, oduzimanje nelegalne imovine i raspodjela onima od kojih je oteta! Svi vi ste se obogatili na račun narodnih masa i njihovih (sada) gladnih stomaka. I ti Borenoviću, trebao bi objasniti kako si došao do tolike imovine. Na koji način i da li je sve pošteno stečeno?!
Dodik ih izjeba sve
Poceli su se glodjat vukovi Izmedju sebe , neka tako treba . Sad ce Bakir da sacuva svog prijatelja Dodika nekom krizom ,:-)
kakav idiot majko moja... i ovo je alternativa... zašto bi iko pokušao likvidirati takvog nesposobnog opozicionara? pa svaka vlast plače za takvim idiotima u opoziciji.
Pre bi se reklo da bi Dodik plaćao obezbeđenje za Borenovića da mu se kojim slučajem nešto ne desi! Pored takve opozicije Dodik je bezbedan na vlasti!
baš to.
Ja mislim da bi Dodika trebao spasiti Bakir i tako podrzati agoniju i konflikt u RS-u. Vi koji mislite da ce poslje Dodika dici neki normalan covjek koji podrzava i voli BiH, varate se.
ja mislim da si ti idiot.
@Max_Bunker pa Ramizov je mali...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nemoj dvaput govoriti, on je na to spreman.
ovaj nije usavrsio pogled u daljinu.......ovo je glup pogled .........u nesto
ovo je zavodnički pogled
@zbrojovka ahaaaaaaaaaaaaa garant za one "selfipickice"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kamo srece da krenu medjusobne likvidacije, mada svi znamo da ste iza zatvorenih vrata najbolji prijatelji. Dodik-Covic-Izetbegovic i svi ostali ne mogu jedni bez drugih.
Meni je drago sto ima neko hrabar da se ovako suprostavi laktaskom diktatoru ali nisam siguran da ce se nesto nabolje pokrenuti
ja se nadam da je došlo i to vrijeme da se klanovi na vlasti u oba rezervata počnu ubijati zbog nedostatka para .. moj život bi dobio smisao
ahahah vala bas :)