Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik iz Saveza Nezavisnih Socijaldemokrata poziva na podršku desničara Hofera. Jaooooo
jebe se austrije za vasim entitetom
Pored najbolje volje ja zaista i dan danas ne mogu da pojmim (mislim pravi mi kurslus u glavi) kako je moguce da neko ko zivi u Republici kreiranoj genocidom nad ljudima koji nisu imali srece da pripadaju "arijevskoj" rasi, aktivno ucestvuje u njenim drustveno politickim aktivnostima ukljucujuci borbu za opstanak te kreacije istovremeno sebe vidi na politickoj poziciji koja je suprotna od kakve Evropske nacisticke stranke.
Ziva istina.
Austrijanci izuzetno postuju srbe, naročito poslije atentata(terorističkog napada na trudnicu)
Mile je prso ko petarda njegova buducnost je Sokolac F odjeljenje..
Čudi me da Austrijanci nisu poslušali Dodika :) Čuj on "socijaldemokrata" a podržava desnicu, samo pravi karikaturu od sebe, a za one koji ga u tome podržavaju još nije izmišljena riječ kako bi ih čovjek nazvao.
Koliko bolesnika u Bosni. Pola vas što pišete komentare nije ni pročitalo tekst!
On nanosi svima stetu osim sebi jer mu narod to dozvollava
ee znas koliko Austrijanaca zna ko je Milorad Dodik, pa ove Srbe u dijaspori boli k... za njega a kamoli Austrijance
DE NE LUPAJ. AUSTRIJA VEC PROSLAVLJA SVOJ DAN U TRI BUDUCA GLAVNA GRADA. I TO BEZ HOFERA. I OVAJ NOVI PREDSJEDNIK RAZUMIJE OPASNOST OD ISLAMA I ON CE ISTO PODRZAVATI REPUBLIKU SRPSKU.
A Franc Ferdinand je bio okupator... Moj Mile kakav si ti debil. Nad'o se pobjedi naciste pa da i ti nesto na foru nacionalizma probas a to sto je Norbertov pradjed okret'o pipu od plina u gasnim komorama u kojima su se gusili srbi, jbes to ba, jelde...
Jel pominjao poziv Govedarice na referendum ili mu je opet Britanska ambasada dala texst za konferenciju.
Srbi se ufurali da igraju na istu kartu kao evropska desnica. Nisu ni svijesni da ama bas ni jedna desnica u Evropi, bez obzira koliko desno isla, ne negira genocid niti bi eventualno podrzali odvajanje RS-a. Covjecanstvo se stidi njihovih postupaka sto njih same ne sprjecava da budu ponosni na isto.
Ti sacekao da vidis ko ce pobijediti pa pametujes!? :)))
ja cisto sumnjam da su austrijanci uopste obratili paznju sta je dudu rekao... sta nekom iz austrije znaci rijec nekog politicara iz bih?
Zadnjih pola godine g-din Dodik igra na pogrešne karte , kockarskim žargonom rečeno. Mora promjeniti savjetnike ili šta već....Svako već vidi da je on "ZALUTAO"....Kad će to "braća" Srbi uvidjeti mogu samo da nagađam...Nikad a možda ni tad...