Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli jedan dan se probudim i čitam ili duživim sljedeće! Građani BiH i Muslimani i Pravoslavci i Katolici stali jedni uz druge i jasno poručili da ne žele rat! Građani su jasno poručili da žele mir,veće plate i dobre standarde i u FBiH i u RS. Građani otjerali političare i uz mir traže bolji standard i sretniji život u BiH. Amin
STANIVUKOVIC...Tik Tak!
@gooUser1573649745 Nije Draža Mihajlović klao samo Bošnjake i Hrvate već i Srbe. Googlaj zločin u Vranićima, Drugovcima i Boleču. Googlaj Uroša Drenovića, Popa Đujića i Lazarevića. Po naredbi Mihajlovića su pobili sve srbe od Dinare do Kozare. Nije u Beogradu Mihajloviću sudio Bošnjak već SRBIN.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
RS na rubu propasti
Je li istina sto pise Slobodna Srbija da je genocidni dug veci od Federalnog upravo za 300 miliona, a po genocidnoj glavi koliko hoces vise nego u pederaciji?
Pametan čovjek.koji je.protiv združene osovine zla BAKIR-DODIK-DRAGAN
Borenovic ide na svinger zabave gdje se razmjenjuju partneri nezna se ko koga tu taslaci
Sanja Vulic na aparatima...
Ne smije biše obveznice da emitira u BiH, jer su banke iz Federacije i Prevent sve pokupovali. 20% dugova RS drži Federacija.
Pa mogu ti isti i sa London berze uzet obveznive.
Mogu, ali je skupo jer se emisija vrši u devizama i to kao treća zemlja (mi nismo EU).
A DODO traktor TOM bi da malo pucketa a duzan i Bogu i narodu
Sada separatističkim snagama i odgovara da se po medijima priča kako je propali napad na teritorijalni integritet i suverenitet BiH bio samo skretanje pažnje sa afera, vakcina itd. Te afere nećemo zaboraviti, ali nećemo zaboraviti da je udar bio pravi i realan, i da se doista htjelo krenuti putem neovisnosti istočnog dijela Bosne i Hercegovine.
Njima odgovara da se nakon propalog pokušaja priča nešto drugo..bit će kazne i za afere, i za korupciju, i za vakcine, ali i za separatističke intencije Mileta i ostalih. Odgovara im kako bi izbjegli odgovornost za svoje separatističke akcije.
Ništa se ne dešava i u dva dana Dodik zaduži mladost i decu za 300 miliona evra da namiri svoje stranačke parazite u javnom sektoru, da to prikrije, krene sa žvakom o razdruživanju. Pametan narod se bavi prvom, a glup drugom temom.
A naši hvale srbe!! Novalic dingospo za ove!!
FBIH mora da donese zakon da ne prihvata nikakve dugove koje naprave u genocidu, a koje nisu odobrene od FBIH parlamenta jer je pola BiH pod kontrolom potpisnika Daytona i neka oni vracaju te dugove. A zaista velika mogucnost postoji da se u genocidu pocne oduzimati zemlja od strane kreditora, a mozda to hoce i da isprovociraju. Vjerovatan kupac obveznica je Srbija i moguce da se to hoce da isprovocira, da Srbija dobije na osnovu ne vracanja kredita tu zemlju.
Zato FBIH treba donjeti zakon kojim ne prihvata nikakve dugove genocidne koje nije odobrio dvotrecinskom vecinom parlament FBIH, kao ni da ne prihvata nikakva finansiranja ili zaplijenu zemlje na okupiranoj teritoriji jer nema fizicki kontrolu, tako da kreditor genocida unaprijed znaju da se nece priznati nikakvo kreditiranje.
Ah pa ugradili su se u kamatu. Ovako ide. Odu u Srbiju, dogovre sa Vucicem da Srbija kupi obveznice po kamati od 5% profita, ali s tim da je stvarna kamata 3%, a onaj ostatak od 2%, to recimo se dijeli na pola. Znaci 6 miliona na dva dijela to je po 3 miliona dobri, po godini!
Ali izgleda da će te pare vraćati I FEDERACIJA TJ BiH ! PC uzme kredit a vraća država.😂😂😂 Dogovor.
To FBIH mora da donese zakon da ne prihvata nikakve dugove koje naprave u genocidu, a koje nisu odobrene od FBIH parlamenta jer je pola BiH pod kontrolom potpisnika Daytona i neka oni vracaju te dugove. A zaista velika mogucnost postoji da se njima pocne oduzimati zemlja od strane kreditora,a mozda to hoce i da isprovociraju.
Opce je poznato da Novalic vodi uspjesno FBiH i to vama smeta, pazio je na borce svi su zbrinuti pa makar i sa 5 maraka po mjesecu a da ne kazem za namjensku industriju i nova radna mjesta, statistički podaci to govore
A juce ...ćutimo,a?
"Federacija BiH je izašla s obeveznicama s šet puta manjim kamatnim stopama nego što su to uradili ovi banditi. Očigledno se tu radi o kriminalu i sigurno se radi o novcu otuđenom od građana. Neko želi da narodu i građanima da zaradi i na kamatama" - Milorad Dodik i njegov sin dembelvan Igor Dodik i kćerka napućena usnica Dragica. Eto ko...
kad dižeš kredit koji ti neces vracati, kamata ti nije bitna