Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Man se demokratije jer su komentari na doniranje telecoma merhametu iskljuceni!
@cujipocuj doniraju nas novac, mislim drzavna firma... a da telekom je firma SDA uhljeba i propalih politicara
Na cemu si ti đede🤣
@AmidzaGagara na tebi je
Ništa mi nismo postigli. Lažemo se. Dobro je samo to što se ne puca i ne gine. A inače smo BiH prepustili nacionalistima, fašistima, lopovima, bagri svih nacionalnosti, ublehašima itd. u nemilost. Spašavajte je.
Snažna podrška daljem napretku Bosne i Hercegovine u proces njenog evropskog integrisanja! Nadati se da nešto od toga doprijeti do šumskih glava koje su 500 godina nazad u evolucijskom razvoju evropskih naroda.
nista dok se ne ukine rs
Iskreno govoreč ja sam vaših laži sit do vijeka A ti kao bajagi Europljanin ne shvataš da si dodijo bogu i narodu,uzmi Bakira pa ga vodi u Ženevu i ne vracaj
Ovo ko referat druga iz sovjetske sekcije druzhbi narodov povodom neto priključene Gruzije.
Mile nije Bajdenu cestitao jer zna da mu je pobjedio gubernator
Ako se ko misli kladiti danas, sve na Zvereva 😂😂😂😂
Smjesno, ko jos u ovo vjeruje osim izabranih predstavnika koji uzimaju fine pare.
JOJ SAD DA SAM U RATU POBIO BI 100 MUSLIMANA HEBEM LI VAM MRTVE
umro je irinej jarane krepo ko ker
Jaro, na kojim si ti drogama??
Ako čekamo na ovoga da kroji demokratiju, zavladace apsolutna diktatura. Ovaj je poznat po tome da jedno priča, drugo misli, a treće radi
Eu politicari najveci licemjeri, spori tromi, nesinhronizovani. Sve dok se Ameri nisu umjesali 1994,jos bi mi ratovai. EU najveci licemjeri. Ovo pise neko ko je stazirao u Strazburu.
Nema vise nikom članstva u EU