Komentari (778)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovim forumima se vidi bestijalnost SDA i njihovih bolesnih botova. 25 godina kradu a sad su krivi borci, sbb,komunisti,stranci... eto jedino nisu krivi Bakir, Zukic, Sarajlic, Denis... odjebite glupsoni!!!
Tako je
Pa zalite se vi, jesu vam djeca u tim kolonama kriva??? pizde jedne idite pred Bakirovu, Covicevu, brakovicevu kucu pa tamo blokirajte. Moj otac rahmetli je bio boraci dao zivot za ovu drzavu, i znam da da nikad ne bi pristao da blokira normalan narod a narocito djecu...
tvoj otac je nazalost poginuo da bi bakiru bilo bolje.
blokirajte Baketa
lahko je građane matletirati.. što face niste stali pred političare? jedino kod nas 150 godina nakon rata borci će tražiti neku pomoć
eto vi ste za marsovce glasali
Jugoslavija je bila meka i medina za bošnjake,da su bošnajci odustali od refernduma,danas bi jugoslavija u evropskoj uniji,svi su krivi za rat,a srbi su načinili najviše zločina.
Adresar u ruke pa redom...političar...razvali mu kuću pokupi šta ti treba i to je to...a ne ovako da j....eš narod. Doduše ti borci su prvi glasali za SDA !
Kakvi borci 20 i kusur godina od rata. Ovo nije nista do rezultat korupcije, svi bi da zive od drzave kao da je krava muzara... To teba rastjerat a liste boraca revidirati (naravno to se nece desiti)
Sačiniti jedinstven registar boraca po jedinicama...svaki borac ima boračku deviznu knjižicu u kojoj tačno stoji koliko je ko proveo u ratu...ukinuti finansiranje 1600 tzv.boračkih udruzenja...svim borcima borački dodatak,koji bi se isplaćivao za vrijeme privremene nezaposlenosti i uz penziju.
Ko god ove borce savjetuje im ne zeli dobro. Napravili su budale od sebe, Ako ih je neko i podrzavao sad ih vise nece podrzavati nakon ogromnih problema koje su napravili obicnim GRADJANIMA, a ne onima na vlasti. Vlast im se ni nece obratiti jer svako minut koji ovi tokmaci provedu blokirajuci saobracajnice sve vise i vise ih udaljava od bilo kakve podrske gradjana.
Vlast se ne usudjuje upotrijebiti silu jer je u strahu da ce gradjani stat na stranu boraca, al ako ovako nastave ne da niko nece stat na njihovu stranu, nego ce ih i gradjani sami tuci. BRAVO MAMLAZI... Paradoksalno u ovoj svoj prici najvise profitira sama vlast, kao i do nekle opozicione stranke, dakle politicari, a najveci luzeri su sami borci, al oni su evidentno preglupi da to shvate i dozvoljavaju da ih manipulisu.
Kad sad ugostitelji na vlasti posalju policiju da ispendrekaju borce… ultimate fight!
Sramota šta se dešava ovo i mi hoćemo u europu 🙈
Nešto mi ovi borci pravo dobro izgledaju, mladjahno, kao da ne stare. Na njima dukserice, kapuljaće na glavama. Podsjećaju me na nešto. Da ovi borci nisu iz pampers brigade? :-)
...
pa vise prava slobode bi imali pod Miloševićem!!!!!
svaka cast ovim ljudima koji su izasli na ulice i u ovim vremenskim uslovima da traze svoja "zasluzena prava" u Bosni i Hercegovini. Ljudi su u ratu ginuli zalazuci svoju "glavu" i kstavljajuci svoje porodice i za ovu Bosnu i Hercegovinu. Jedina populacija koja je prezivjela sve od rata do.danas..
klasna borba!!! klasika!!! francuska revolucija bosanska blokada ulica....