Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadni ovi srbi i hrvati sto moraju zivjeti s nama vakim neradnicima i prosjacima. ne daj boze nikom da mora davati toliku sadaku BIH4EVER!
Knowing is better than wondering, walking is better than sleeping, and even the biggest failures, even the worst, beat the hell out of never trying,j e b e m vam mater...
LATITE SE LOPATE FUKARE JEDNE
Kakvi borci 15 godina poslije rata? Jel mi budzetski korisnici moramo ispastati zbog ovih parazita. Nek idu radit, sad ce se vize ukinut, ima baustela u Njemackoj nek zarade sebi. SDA4EVER!
Slazem se sa Pipom. Nema druge nego da prodajemo zlatne kasike sto nam je podijelio Alija. Nema vise, braco, presusile donacije, a mi nismo navikli raditi. Sirotinjo federalna i bogu si teska.
Ja od svojih para kupujem svakom po jednu alijinu islamsku deklaraciju za uspomenu i dugo sjecanje. Molim da se kandidati jave sto prije.
nejma druge braco borci neg da isprodajete aljine zlatne kasike sto vam pred rat podijelio
Presusilo pravo oni milioni, donacije i to...jel to neki los znak, aman, zaman...
Pravac Kandahar, nema dzabe ni u stare babe!!!
Dragi gospodine Holbrook ovi jos uvjek ignorisu tvoje izjave i hoce da pripisu vase zasluge sebi.Moilm te preduzmi nesto da se shepure po toj vasoj prciji.
Poruka od onih koji su dobili rat-rantih profitera: \"Koji borci??Sta imaju oni da traze???Marsh za masine, u rudnike, na njive, ovce jedne dok vas opet nismo nabili u rovov i u transhe.. Sta blejite bez veze??\" Bleeeeee
pa trazite vise. zao vam ga jer je vas. pa vam sad ofirno traziti ostavku od SDAovca. ja boraca i vanago. jesteli vi patriote zbog para ili ubjedjenja.
Sadaka 4ever!