Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne mogu vjerovat koliko mi imamo prelijepu zemlju a koliko smo je zagadili i unistili gdje god smo krocili, ne znamo je odrzavat, kosit uredjivat, bila bi najljepsa zemlja na svijetu da nismo zaostali pokvarenjaci ispranog nacionalistickog mozga
Društvo ne valja zemlja je top kockaste vugla al samo po džepu i pendrek sve bi se to sredilo
Vuk Hamović uništi Neretvu, gradi HE u opštini Kalinovik na Neretvi. Ne će više biti raftinga, ribolova,...
I ove vec napravljene treba poceti uklanjati
spasiće se cijela bosna kad se zaposli 200 sda familija na zatvorskoj zadruzi
Hu da fak is Andrej Gajic? Stop mejking idiots fejmos
I nana Munira iz Donjeg Orahovišta podržala borbu za spas rijeka !
A ima li sta za spas Njemacke i cijelog svijeta od nuklearnih elektrana? Naravno da nema. Nisu ludi da sami protiv sebe rovare. Novcem se financiraju ovakvi pokreti u Bosni. Konkurencija je to.
Dokle vise ova bagra u parlamentima betonirat rijeke? Ako Dodik skoci za koji dan trebamo i mi svi ostali rusit ovu nakaradu i vratit drzavu narodima.
Bravo za ispravku imena.Ljubi brat
Postoji li olimpijada na kljjiksu