Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije Di Caprio citirao Fadila, ovo se ne bi desilo
sta je sa vec postojecim? i njima treba sasjec beneficije na nesto normalno..
Ma i da nije elmemi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hvala Leonardu di Capriju selam
@Iron Na čemu hvala? Rekao lik da se mora "zaštititi rijeka" a u njegovoj državi na svakom ćošku nuklearna elektrana, brana, vjetroelektrana, solarne ploče na svakoj kući, a evo počele su da se postavljaju i na električne automobile. Dođe Leonardo i kaže najjadnijoj i najnerazvijenijoj državi u EU da ne napreduje i ovdje ga svi slave i tapšu po leđima. Svašta...
Baš me zanima hoće li Leonardo doći i zaštititi rijeku Unu kad Hrvati istovare svoj radioaktivni otpad iz nuklearne elektrane Krško? Ha ha ha ha ha...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Konacno jedna lijepa vijest...
Ajde ti aktivisti neka malo istraze koliki su podsticaji za solarne elektrane i ko je uglavnom vlasnik istih pa nek vide čije dzepove pune od narodnih para, ovi podsticaji za mHE su mizerni i steta sto se ovo ukida.
Kako nas lobiji odradjuju, iźedne prko vide prevode. Dok EU sebi pravi hidroelektrane, a ukida svaku termoelektranu na čvrsto gorivo, mi se, eto slomismo, od aktivizma protiv čistih hidroelektrana i rijeka čija korita nismo u stanju očistit od silne brige za rijeke, gušeći se od otrova dok ložimo ugalj!
Mi Bosnje smo glupi , zabranit ćemo najcistiju energiju koja postoji. Podijelit ćemo sjekire i dati pravo na sječu sume , podjelit sporite i dalje ložiti drva , gušit nas i našu djecu . Nemogu vjerovat dok u svjetu brzi voz na struju ide na jednoj sinji ovdje nepismeni političari donose ovakve odluke ko FADIL tokar.
Još samo da skontaju odakle ćemo struju dobijati i super. Ili možda misle da će ona uvozna biti jeftina kao ova domaća? Ili čak misle da nam struja svakako ne treba, ionako nema industrije, a i ovo što ima brzo će se ugasiti.
Još samo da ukinu, finansiranje stranaka iz budžeta i biće sigurno mnogo, mnogo i mnogo bolje...
Bravo sada smo mi ispali pametniji od ostatka Evrope. U stvqri najpametniji na svijetu. slijedeci korak zabraniti i termoelektrane. Tu cemo biti jos pametniji. Ubuduxe samo slušati ove jebivjetre svjetske i bit cemo broj 1. po pameti. Nece vise niko o nama pricati viceve. Ili mozda ipak hoce.
Kapa do poda aktivistima koji su stali u odbranu rijeka...
Aktivisti Sad se možete kupati Aktivno
Di Caprio preko fadila zavrsio hahaha
Najviše će da žali onaj seronja Bičakčić.
Ukinuti subvencije i za postojece, ubice prirode treba udariti po dzepu
@shemale Ti si glup treba ti dati luk i strelu da ideš lovit, 2% su sumpvencije . Svakako se sve plaća od strani kredita i ne iz tvog depa. Kad tad će mo Morat zabranit loženje uglja i drva jer se ugušimo pod smogom, a mi nerazumjem ako nema sume nema ni vode , a kako to nošnji objasnit kad još lozi peć i grije jednu sobu.
Ovo je neka mandza
Hvala vam za incijativu, hrabri ljudi.
@gooUser1604305130 I ti lozis ugalj i drva
Ako volite misterije, nlo, serijske ubojice, zavjere posjetite moj kanal i ostavite SUBSCRIBE na A-Lister yt kanal