{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Boras i Jurišić o financiranju HRT-a

F
5.3.2010. u 17:50
0
0
Boras i Jurišić o financiranju HRT-a
0
Boras i Jurišić o financiranju HRT-a
Premijeri Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Srećko Boras i Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) dr. Zvonko Jurišić sastali su se danas u Mostaru s menadžmentom Hercegovačke radio televizije (HRT) radi rješavanja problema financiranja te medijske kuće.
Kako je saopćeno iz Ureda za odnose s javnošću HDZ-a 1990, nađene su mogućnosti za redovitu isplatu plata zaposlenicima te isplatu zaostalih plata najdalje do kraja ove godine.

Dugovi prema mirovinskom i zdravstvenom osiguranju koji su nastali u vrijeme kada je osnivač bio Grad Mostar ne mogu biti teret samo današnje uprave i novih osnivača, pa je zadužen menadžment da o tom pitanju što prije organiziraju sastanak s gradonačelnikom Mostara, a premijeri županija da se sastanu s premijerom i dopremijerom Vlade Federacije BiH.

Predsjednik HDZ-a 1990 dr. Božo Ljubić, koji je također bio na sastanku, informirao je menadžment HRT-a da je ministar Prometa i veza Rudo Vidović pokrenulo aktivnosti na proširenju pokrivenosti signalom HRT-a i na one dijelove HNŽ-a i ZHŽ-a na kojima je nedostupan signal te na cijelo područje Hercegbosanske županije.

Na prijedlog dr. Ljubića zaključeno je da se i na sljedećoj sjednici Kreševske šestorke raspravlja o problemima medija na hrvatskom jeziku.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: