Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja da sam Srbin , mene bi bilo sram ovakvog čovjeka
@NeosvojivaTvrdjavaRS Fula .. Hrvat
Svi smo mi Srbi.Svima nama se cukun cukun djed zvao Mihajlo .A neko se sad zove Šaban ...kakva ironija ...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Monstrum koji se ne razlikuje ništa od subraće po zlu koji leže u Haagu...
BOSNA JE BILA PRIJE DODIKA, A BICE BOGAMI I POSLIJE NJEGA!!!
@hames I Srbija je bila prije bosne i biće posle bosne!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovi potvrdili Antinu izjavu; kazhu da je Dodik rasista, hahahahahahahaha pa, koje to mi rase imamo u BIH?
A SMJESNI SU OVI IZ GENOCIDNE TVOREVINE , ZAISTA 😉😉😉😉
Naručeni propagandni članak, protiv miljenika Muslimana.
http://glasbosne.com/odgovor-miloradu-dodiku-muslimanke-iz-foce/
http://glasbosne.com/odgovor-miloradu-dodiku-muslimanke-iz-foce/
Bacite četničkog krmka u krmečar neka hrokče tamo ....hrok,🐖...
http://glasbosne.com/odgovor-miloradu-dodiku-muslimanke-iz-foce/
ja tebi, ti meni, ja tebi, ti meni ... bitno je da lova uredno kaplje.
"Svjesni smo mi Bošnjaci da Vam je još žao što niste sve Bošnjake Podrinja uspjeli pobiti pa da se nikada ne vrate tamo odakle su protjerani, ali imajte na umu da su Bošnjaci danas mnogo pametniji i mudriji i organizovaniji nego devedesetih i da ćemo itekako znati braniti i odbraniti svoje pravo na ognjište, jezik, kulturu" Aferim kolege!!!! Kad ne reaguju oni koji bi trebali a u ratu su se krili po podrumima i trezorima reaguju oni koji su odbranili ovu zemlju kad je bilo najteze.
bošnjaci su uglavnom idioti, pa će i to malo što je ostalo vremenom izumrijeti. jedini problem je što su i srbi uglavnom isti takvi idioti. čisto ekološki gledano, nije to loše uopšte.
@MaxBunker_III idiotski je bilo vjerovati vam i cekati kod kuce dok komsije ne dodju da te vode na klanje ili u logor to je bilo idiotski
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve sda poltroni.. dosta vise dodika.. da mi vidimo ko su to "nasi"
@dokjeovacabiceivune gledaj uleža kako sire propagandu preko ovih poltronskih udruzenja.. jao jao..sto mi se gade balije svaki dan sve vise
@Redzoturista razlika je sto oni tamo nisu tvoj problem.. nego ove nase posljeratne rage.. koje misle da im je neko duzan ih sad sve hranit.. zaboli me kurton za dodikom.. i covicem.. treba balijetine isprebijat ko volove u kupusu.. nema ljenijeg naroda na balkanu.. sve mrljine nesposobne.. samo se po strankama slepaju i suti i vici kako ti kazu..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Psi laju (halalite na uvredi) a USTAVNE I IZBORNE KARAVANE I PRODAJE ZEMLJE PROLAZE po dogovoru Izetbegović Čović Dodik . NASTAVKA ONE KAFANE sam ovaj put je žderačina na naš račun bila TAJNA I USPJEŠNA http://ba.n1info.com/Binary/69/Prijedlog-zakona.pdf
da ponovim, gospodinu stanite u red da mu pljunete pod prozor
Znateli vi to napisati Ustavnom sudu BiH ? Obako uspješniji ste ako se obraitet sarajevskom voidovu punom fekalija nego DOdiku, također punom fekalija toliko da mu i na usta stalno cure ! NEk priča šta hoće ali ako ne izvrši odluku Ustavnog suda nek se fata RUsije ili Refrenduma !
kakav god bolji je za svoj narod.nego naši-za naš bošnjaćki narod.rvi
Eno baja plače zbog ove osude!!! NEMA VIŠE MULTI - KULTI, nema jedinstne države sa vama jer ste dvije srušili !!! Neće više Srbi sa vama, anlajišite!!!
do-DICK