Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja, sest mjeseci i napolje, toliko dobijes sto ljudsko bice razneses bombom... Eeeee moja drzavo, pa najskuplje je zivjeti posteno, mene htjeli da zatvore na 10 mjeseci jer sam dobio otkaz i nisam mogao kredit da otplacujem...
U BiH je isplatljive biti ubica i kriminalac neko pošten građanin.
Eo prvi minus od nekoga ko nema kredit, nego zivi od babe/oca/tate, ratnog profitera...
I njemu dici spomenik kao Gavrilu Principu i to da finansira vlada republike sumske i da pozovu Nemanju Kusturicu da kumuje.
Samo se ti smej i podjebavaj taj "terorista" je dao zivot za ideju o slobodnoj Bosni za oslobodjenje naroda iz ralja Austougarske imperije u kojima se upravo sada nalazite...ali ne on je bio Srbin i time je odma zaradio epitete(cetnik, genocidas, agresor, terorista) ali ne Turksa i AU su od Bosne htele napraviti imperiju ali ih je "velikosrpska" politika u tome sprecila a ako vec vredjas ceo entitet zasto jednostavno neobavimo miran razlaz ali ne to necete zivot bi dali samo da zivite u istoj zemlji sa "cetnicima i ustasama" ili ste alavi na teritorije a i ovo sto imate se raspalo i najsiromasnije je u Evropi.
buxie, ziv bio al mnogo je bolja austrougarska vlast nego kojekakva ' borba za slobodu', a Princip je bio terorista po danasnjim arsinima.