Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zagrebu 100.000 KM, a Konjicu 85.000 KM... jel moguce da ja ovo vidim ??? U Kantonu gdje je omjer 50-50. Bosnjaci se cim prije moraju pozabaviti ovim kantonom i preuzeti poluge vlasti.
Razorni potres?! Kakav razorni potres, srušilo se par zidića i fasada na kućama/zgradama od starim ko zna koliko.
Presmijesno Konjic 85 000 km , dok Zagrebu koji ima milonske proracune ide 100 000 km. E toliko o vasoj ugrozenosti i majoriziranju Hrvata ! Najveci neprijatelji BiH su pokazali pravo lice ! Dodik je mala maca za Hrvate iz Mostara i okolice.
100k Zagrebu, 85k Konjicu??? Jel se neko šali?
Taman da prekrece one sramne grafite na djamiji...bar se nadam
100 milja Zagrebu ? Pa vi ste stvarno Budaletine !!! Dabogda vam svi migranti dosli u HNK koje Zagreb i Hrvatska ne žele !!!
@fbUser1571384906 Nece migrant krsta.