Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jajce je jedan presladak gradić i zaslužuje, ne jedan porođajni sto, nego puno puno više medijske pažnje a Jajčani zaista imaju čime da se hvale i pobuđuju pažnju.
Eto dragi Jajčani, sada guzite do milje volje ...... ima se gdje :)
Drago mi je, ako sam uspio barem jednu osobu danas da obložim sa dobrim osmijehom znam da sam učinio makar jedno dobro djelo :)
pa ako mi 40 godina koristimo stari porodiljni stol, i treba nam pun k.rac vremena da kupimo novi... kako bi tek bolnicu napravili... ako podjemo sad pravit bit ce tek gotova 3013 god
vako kad vidim ovaj sto i postolje za noge pravomi drago sto sam musko
A meni žao što nisam ginekolog :)
cuj 40 godina pa gdje us se poradjale zene do 90tih i demokratskih izbora?
Da nam se što više malih Hrvatića i Bošnjačića rodi na ovom stolu. Šućur Bogu, šućur šućur. Vlasi sikter.
A dobro ste krenuli sa stolom u 2013god, he he he.
Selam za vjekovni bošnjački i herojski grad Jajce i moje drage Bošnjane !
tugo moja, tek sada, kao da je toliko skupo, sramota od države
PODRŽAVAM ovo,ali je mrlja na svemu to,da moraju udruženja skuplati sredstva za nabavku osnovnih stvari,a budžeti služe samo za namirivanje potreba državnih parazita,od kojih je normalan svijet zarobljen...još jednom SVAKA ČAST,sretno svim novim majkama i njih djeci...
Joj koja smo mi banana drzava