Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3D torbice, cipelice itd itd od koze meso vec pojeftinilo
ni bolest neće preko naše granice...
Jadna je i stoka kod nas. I za nju, isto kao i za ljude, nema novca za liječenje i preventivu od bolesti. Nema novca za vakcine?! http://www.klix.ba/biznis/privreda/mirko-sarovic-bih-nema-dovoljno-novca-za-totalnu-vakcinaciju-stoke/160808065
Hitna sjednica zakazana za 15. Novembar da se nadje najbolji nacin da se zastiti stocni fond u BiH. Svi prijedlozi moraju biti na srpskom, hrvatskom, bosanskom, cirilicom, latinicom, i vakcinacija treba biti provedena prema nacionalnom kljucu kako nebi doslo do situacije da vise hrvatskih goveda dobije vakcinu u odnosu na bosnjacka ili srpska goveda.Vakcine moraju biti dobavljene ravnomjerno od svih dobavljaca i veterinara prema nacionalnom kljucu :):):)
Carinici nedajte joj unutra ako nema pasos. Prvo vakcinisati Zeljku i Majkicku. Inace ode Sarajevo u k........
Sve nas nevolje hoce