Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Licemjerni vjećnici su jednoglasno izglasali Bogića,samo zato što je već bio dao neopozivu ostavku...lakrdija.
Prestanite brisati komentare i prestanite ponižavati čovjeka, neće se on odazivati Keminom malom. Kemin mali Bogićeviću daje rok?!?!
Oj dali rok Bogićeviću. Da uvedemo vanredno stanje dok se ne izjasni. 😂 Kolko su oni bahati i nepismeni, sunce ti kalajisano. Pa čovjek cijeloj javnosti fino rekao da je NEOPOZIVO POVUKAO KANDIDATURU.
E nasla se fukara da daje gigantu rokove.
Evo što je Hadžibajrić minirao Bogičevića http://izdvojeno.ba/zbog-licnih-interesa-kako-su-abdulah-skaka-sda-i-vedran-dodik-szsg-izigrali-svoje-glasace/
Svi skontali da su govna pojeli... Ne pristaj Bogiću, pokaži im ko su...
Nemoj Bogiću. Sad to više nakon svega ništa ne znači. Ne ulazi u taj štakorski brlog. Neki pojma nemaju šta je to čast. Pa što da se mješaš u to? Ne prljaj se.
Došao je kad su se glave gubile u sred Beograda sačuvao BiH, sada su na sceni gulikoze naroda, ne pripada on toj sorti, čast rijetkim izuzecima.
sta ga molite j..o vas on sve
Cuj cetvorka njemu da da ultimatum da se izjasni?Pa covjek odjebao Milosevica usred podruma u beogradu, pa vi stvarno niste normalni!!!
Spasi nas,..BOGicevicu,...
Šta će te vi fukare postavljati rokove gromadi od čovjeka kakav je Bogićević. Čovjek vas je jednim potezom (neopozivo) okačio na stub srama. Vi ste za septičke jame, a ne za gradskog vijeća.
Dao covjek ostavku,koji gave miracle birate
Nije on njima bitan, bitno je da ademov sin izabran školovano dite sa 7god iskustva....
Kad se sve sabere, ovaj čovjek je devedesetih mnoge nas dobro zayebao.
Jeste da je bilo gadno 92-95, ali zato sad imamo Bakira, Sebiju, Fadila...., najveći postotak smrtnosti od korone.
NiP- NiPotizam i Populizam !!
Misliste da ce pustit da mu se kalja ime
Nije on bosnjak da laze covek ima svoju rec koja je veca od trebevica..Mozete obrisati guzicu stime..
Pa nije čovjej ko onaj Bošnjo iz BOSSa što se upiso ko Srbin zbog fotelje.